Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Inspectorii antifrauda beneficiaza de expertiza internationala in combaterea fraudelor intracomunitare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 27 Oct. 2015 Exclusiv
Tags: antifrauda, fraudele intracomunitare, institutii, isec

La 26 octombrie 2015 s-a finalizat proiectul "Intarirea capacitatii de aparare a legii de a combate fraudele intracomunitare - INTRAFRAUD", in cadrul caruia 48 de inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala au participat la seminarii de pregatire in domeniul combaterii fraudelor intracomunitare.


Seminariile au fost sustinute in perioada iunie 2013 - octombrie 2015 de catre experti din cadrul EUROPOL, Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Administratiei pentru Taxe si Vami din Olanda (FIOD), Administratia Nationala a Taxelor si a Vamilor din Ungaria, Academia de Studii Economice Bucuresti, Academia de Politie ,"Al. I. Cuza" Bucuresti, Ministerul Public, Directia Generala Antifrauda Fiscala - ANAF si Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor.

Pe parcursul programului, au fost organizate vizite de studiu in statele partenere (Romania, Ungaria si Olanda), conferinte internationale si ateliere de lucru, in cadrul carora profesionisti din domeniul combaterii criminalitatii fiscale si reprezentanti ai mediului academic au identificat bune practici de cooperare internationala in domeniul combaterii fraudelor intracomunitare.

Proiectul, coordonat de Directia de Investigare a Criminalitatii Economice din Politia Romana in parteneriat cu institutiile participante, a fost finantat prin Programul Comisiei Europene Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii - ISEC Framework Partners 2012 si a avut un buget de 149.820 de euro.

Obiectivul principal al proiectului a fost intarirea capacitatii si expertizei autoritatilor de a combate fraudele intra-comunitare, care distorsioneaza buna functionare a pietei unice si prejudiciaza bugetele nationale si europene.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Inspectorii antifrauda beneficiaza de expertiza internationala in combaterea fraudelor intracomunitare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016