Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!

La 26 octombrie 2015 s-a finalizat proiectul "Intarirea capacitatii de aparare a legii de a combate fraudele intracomunitare - INTRAFRAUD", in cadrul caruia 48 de inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala au participat la seminarii de pregatire in domeniul combaterii fraudelor intracomunitare.
Seminariile au fost sustinute in perioada iunie 2013 - octombrie 2015 de catre experti din cadrul EUROPOL, Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Administratiei pentru Taxe si Vami din Olanda (FIOD), Administratia Nationala a Taxelor si a Vamilor din Ungaria, Academia de Studii Economice Bucuresti, Academia de Politie ,"Al. I. Cuza" Bucuresti, Ministerul Public, Directia Generala Antifrauda Fiscala - ANAF si Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor.
Pe parcursul programului, au fost organizate vizite de studiu in statele partenere (Romania, Ungaria si Olanda), conferinte internationale si ateliere de lucru, in cadrul carora profesionisti din domeniul combaterii criminalitatii fiscale si reprezentanti ai mediului academic au identificat bune practici de cooperare internationala in domeniul combaterii fraudelor intracomunitare.
Proiectul, coordonat de Directia de Investigare a Criminalitatii Economice din Politia Romana in parteneriat cu institutiile participante, a fost finantat prin Programul Comisiei Europene Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii - ISEC Framework Partners 2012 si a avut un buget de 149.820 de euro.

Examen Consultant Fiscal 2025

Cartea verde a Contabilitatii varianta online

PortalContabilitate ro - acces 12 luni consultanta in scris si telefonica 30 intrebari
Obiectivul principal al proiectului a fost intarirea capacitatii si expertizei autoritatilor de a combate fraudele intra-comunitare, care distorsioneaza buna functionare a pietei unice si prejudiciaza bugetele nationale si europene.

Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Masuri asiguratorii. Organizarea ANAF si noile modificariComunicat nou DGAF privind controalele demarate la noua restauranteCare sunt cele 89 de recomandari OLAF pentru Romania?Loteria bonurilor fiscale continua cu o noua extragere in data de 17 septembrieReguli pentru verificarea contribuabililor care nu functioneaza la domiciliul fiscal declaratUltimele articole
Control ANTIFRAUDA in 2025: TVA nedeductibil si obligatii suplimentare pentru firmeControl ANAF in sem. II 2024. Deficiente descoperite pe linia combaterii evaziunii fiscaleControale ANTIFRAUDA: Inspectorii au descoperit o schema frauduloasa cu caracter transfrontalier privind TVABunuri cu risc fiscal ridicat, confiscate de DGAF. Actiunile de control continua si in perioada urmatoareImplementare sistem E-Sigiliu. Este deja in vigoare din ianuarie 2024?Articole similare
Tichete de masa de 100 lei si premii in bani pentru persoanele care se vaccineaza impotriva Covid-19Noi masuri de relaxare! Restaurantele, cafenelele, teatrele, si salile de jocuri se redeschid la o capacitate de 30%Ghid pentru revenirea la munca in conditii de siguranta pentru angajati si angajatori( Ministerul Muncii)Romania a inregistrat primele scaderi de preturi din ultimii doi aniCererea de restituire privind taxa auto 2012Ultimele articole
Obligatii fiscale TVA. Ce sa faci daca ai fost sanctionat abuziv de ANAFSituatii financiare anuale. Modificari importante aduse prin OUG 138/2024Legi contabilitate. Principalele modificari aduse Legii contabilitatii 82/1991 prin OUG 138/2024Perioada fiscala TVA 2025 pentru persoanele care efectueaza achizitii intracomunitare de bunuriTVA la incasare in 2025. Cum se face INTRAREA sau IESIREA din sistemArticole similare
Declaratia 394: Cine depune D394, termen depunere, instructiuniProiectele finantate in perioada de programare 2014-2020 se vor potenta reciprocCriza vine pe furis, dar pleaca trantind usaCum arata cifrele de afaceri in domeniul intreprinderilor din primele 5 luni in 2014?
Atentie, contabili!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"