Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
La 26 octombrie 2015 s-a finalizat proiectul "Intarirea capacitatii de aparare a legii de a combate fraudele intracomunitare - INTRAFRAUD", in cadrul caruia 48 de inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala au participat la seminarii de pregatire in domeniul combaterii fraudelor intracomunitare.
Seminariile au fost sustinute in perioada iunie 2013 - octombrie 2015 de catre experti din cadrul EUROPOL, Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Administratiei pentru Taxe si Vami din Olanda (FIOD), Administratia Nationala a Taxelor si a Vamilor din Ungaria, Academia de Studii Economice Bucuresti, Academia de Politie ,"Al. I. Cuza" Bucuresti, Ministerul Public, Directia Generala Antifrauda Fiscala - ANAF si Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor.
Pe parcursul programului, au fost organizate vizite de studiu in statele partenere (Romania, Ungaria si Olanda), conferinte internationale si ateliere de lucru, in cadrul carora profesionisti din domeniul combaterii criminalitatii fiscale si reprezentanti ai mediului academic au identificat bune practici de cooperare internationala in domeniul combaterii fraudelor intracomunitare.
Proiectul, coordonat de Directia de Investigare a Criminalitatii Economice din Politia Romana in parteneriat cu institutiile participante, a fost finantat prin Programul Comisiei Europene Prevenirea si Combaterea Infractionalitatii - ISEC Framework Partners 2012 si a avut un buget de 149.820 de euro.
Totul despre documentele de contabilitate primara Solutii de organizare a gestiunilor
Cartea verde a contabilitatii
SAF-T pentru Contribuabili Mici
Planul de conturi general Functiunea si corespondenta conturilor
Obiectivul principal al proiectului a fost intarirea capacitatii si expertizei autoritatilor de a combate fraudele intra-comunitare, care distorsioneaza buna functionare a pietei unice si prejudiciaza bugetele nationale si europene.
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Evaziune fiscala in mai multe acte. Un final cu prejudiciu de circa 2 milioane euroComunicat MFP privind noua structura ANAFPrejudiciu de peste 1 milion euro cauzat de doi romani printr-o firma austriacaO banca din Romania, golita de 12 milioane de euroCare sunt cele 89 de recomandari OLAF pentru Romania?Ultimele articole
Implementare sistem E-Sigiliu. Este deja in vigoare din ianuarie 2024?RO e-Transport: Amenzile pentru neactualizarea codului UIT se dau firmei sau soferului?Amenzi RO e-Transport. Exemplu util de monografie contabilaGuvernul a aprobat rectificarea bugetului de stat pe 2024. Care sunt cei 4 piloni principalie-Factura: Ghid Complet pentru 2024Articole similare
Declaratiile pentru contributii sociale vor fi depuse intr-un singur locNedepunerea declaratiilor fiscale la termen: contraventie simpla sau contraventie continua?Aplicarea legislatiei privind microintreprinderile incepand cu anul 2010CCIR: Masurile de supraimpozitare anuntate de Guvern sunt o lovitura grava la adresa stabilitatii economice a RomanieiPutem plati cu cardul la ANAF. Ce taxe si impozite se achita conform OMFP 943/2016?Ultimele articole
SAF-T in 2025. Pentru o casa de ajutor reciproc (CAR) se depune D406 din ianuarie 2025?Calendar ANAF: Declaratii fiscale scadente in 25 noiembrie 2024OUG 41/2022 privind E-Transport, modificat prin OUG 129/2024. Tabel comparativ cu schimbarileHG 1393/2024. 4 modificari importante aduse impozitului MICROMiercuri, 20 noiembrie 2024, termenul limita de depunere a unor declaratii fiscale importanteArticole similare
Proiectele finantate in perioada de programare 2014-2020 se vor potenta reciprocCum arata cifrele de afaceri in domeniul intreprinderilor din primele 5 luni in 2014?Declaratia 394: Cine depune D394, termen depunere, instructiuniCriza vine pe furis, dar pleaca trantind usaAtentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"