Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministerul Muncii modifica normele metodologice privind constituirea si utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 19 Apr. 2021 Exclusiv
Tags: plata creantelor fiscale, creante fiscale, fondul de garantare

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale a publicat, pe site-ul oficial, un Proiect de Hotarare pentru modificarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 200/2006 privind constituirea si utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 1850/2006.

Conform notei de fundamentare, Proiectul de hotarire a Guvernului are ca obiect modificarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 200/2006 privind constituirea si utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 1850/2006, cu modificarileulterioare.

Astfel, fata de modificarile aduse alin. (1) al art. 15 din Legea nr. 200/2006 privind constituirea ÅŸi utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale, cu modificarile ulterioare, prin dispozitiile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. _____/2021, prin proiectul de hotarire a Guvernului se dispune modificarea alin. (1) al art. 5 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 200/2006 in sensul ca, creantele salariale prevazute la art. 13 alin. (1) lit. a), c), d) ÅŸi e) din lege sunt aferente perioadei de 3 luni prevazute la art. 15 alin. (1) din lege, lucrate anterior datei la care se solicita acordarea drepturilor.

De asemenea, prin proiectul de hotarire a Guvernului se dispune si modificarea in mod corespunzator a Anexei nr. 2 la normele metodologice. 

Pentru a consulta Proiectul, click AICI»


Sursa: MFP
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministerul Muncii modifica normele metodologice privind constituirea si utilizarea Fondului de garantare pentru plata creantelor salariale":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016