Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Noul plan de succes al celor mai multe companii din lume

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 23 Apr. 2014 Exclusiv
Tags: inovare, companii, antreprenori, afaceri, inovatoare, antreprenorul anului ey

Cele mai multe companii din lume isi schimba directia atunci cand vine vorba de atingerea unor obiective majore si de urcarea pe culmile succesului.


Asa se face ca peste 82 de antreprenori si companii din intreaga lume sunt de acord in privinta factorului extrem de important pe care inovarea il are in construirea succesului unei companii.

Un sondaj intocmit de EY si citat de Agerpres arata ca din cei 263 antreprenori de top chestionati (castigatori ai premiului international Antreprenorul Anului EY), 82% sunt de acord ca inovarea e un ingredient-cheie pentru dezvoltarea afacerii.

Totodata, jumatate dintre acestia au mentionat ca e din ce in ce mai greu sa inovezi intr-o lume competitiva in plina expansiune.

Asa cum arata studiul preluat de Agerpres, 60% dintre antreprenori au descris inovarea ca pe un proces nestructurat si informal, in timp ce 40% au declarat  ca doar unele dintre ideile angajatilor din companiile lor ajung in stadiul de comercializare.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, informeaza agentia de stiri, cu 175.000 de angajati in 728 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 25,8 miliarde de dolari, in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2013.

Prin intermediul companiei sunt furnizate servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. De la 1 iulie 2013, Ernst&Young a devenit EY.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Noul plan de succes al celor mai multe companii din lume":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016