Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Situatia candidaturilor pentru cele 5 posturi de conducere scoase la concurs de catre ASF

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 26 Feb. 2015 Exclusiv
Tags: asf, autoritatea de supraveghere financiara, reasiguri, candidaturi, investitii financiare

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a scos la concurs cu participare interna si externa, in data de 10 februarie 2015, cinci posturi de conducere. Dupa expirarea perioadei de depunere a dosarelor de candidatura, in 20 februarie 2015, s-au inscris in total pentru ocuparea pozitiilor vacante un numar de 68 de persoane.


Pentru pozitia de Directoral Directiei Supraveghere si Control, Sectorul Asigurari - Reasigurari au fost primite 15 candidaturi, iar pentru pozitia de Director la Directia Financiar - Administrativa au fost inregistrate 7 candidaturi.
 
in acelasi timp, pentru postul desef Serviciu la Serviciul Supraveghere Prudentiala - Directia Supraveghere si Control, Sectorul Instrumente si Investitii Financiare si-au depus dosarele 4 candidati, iar pentru pozitia de sef Serviciu la Serviciul de Management al Portofoliului de Proiecte (PMO) din cadrul Directiei Operatiuni si IT (COO) s-au inscris 24 de persoane. Pentru ocuparea postului de sef Serviciu al Serviciului Administrativ si Logistica - Directia Financiar - Administrativa concureaza 18 candidati.
 
In perioada 23 - 27 februarie 2015 se desfasoara la sediul ASF interviul de evaluare a competentelor si abilitatilor personale ale candidatilor pe aceste posturi.
 
*********
Despre ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) este institutia care autorizeaza, reglementeaza, supravegheaza si controleaza entitatile care activeaza pe piata financiara non-bancara din Romania.

Infiintata in 2013 prin preluarea si reorganizarea tuturor atributiilor si prerogativelor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (C.N.V.M.), Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (C.S.A.) si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (C.S.S.P.P.), ASF contribuie la consolidarea unui cadru integrat de functionare si supraveghere pe trei piete care insumeaza peste 10 milioane de participanti.

Mai multe informatii puteti gasi pe www.asfromania.ro.


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Situatia candidaturilor pentru cele 5 posturi de conducere scoase la concurs de catre ASF":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016