Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!

Societatea A are doi asociati: detinerea partilor sociale - sotul 20% si sotia 80%. Sotul este asociat in societatea B. Partile sociale in societatea B sunt detinute astfel: o persoana fizica 50% si sotul din societatea A 50%.
Raspunsul consultantului fiscal Elena Garofil:
NOU! Modificare a Declaratiei 394, privind tranzactiile cu persoanele afiliate! Evitati o amenda de pana la 14.000 de lei! Click AICI««

Marea Carte Verde a Monografiilor Contabile 2025

Ghidul practic al contabilitatii Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete

Autoturisme pe firma Regim fiscal-contabil
Raspuns oferit de specialistii Portal Codul Fiscal. Afla AICI cum poti beneficia si tu de consultanta specializata marca Rentrop&Straton.
NOU! Modificare a Declaratiei 394, privind tranzactiile cu persoanele afiliate! Evitati o amenda de pana la 14.000 de lei! Click AICI««

Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Achizitie deseuri plastic in regim de taxare inversa. Cum incadram operatiunea in DECLARATIA 394?Anunt ANAF: DECLARATIA 394 si conditiile de depunereDeclarare bonuri fiscale in D394. Cum procedam corect in 2016?Corectarea declaratiilor 394. Ce procedura aplicam si ce amenzi riscam?Comert online si D 394. E legal sa cerem CNP-ul persoanelor fizice?Ultimele articole
DECLARATIA 394: Cum completezi in mod corect autofacturileTVA in Romania pentru livrari catre clienti din afara UE. Ce trebuie sa stiiDECLARATIA 394. Cum trebuie completata D394 pentru a evita dublarea TVACe se intampla daca este depasit plafonul TVA de 300.000 lei o singura dataD394 in 2024. Bonurile cu valoare mai mica de 100 euro se declara in D394?Articole similare
Persoane afiliate. Care sunt criteriile pentru determinarea relatiilor de afilierePersoane afiliate. Ce inseamna d.p.d.v. contabil si fiscal? Cum se completeaza situatiile financiare anuale?Controlul fiscal respinge cererea de rambursare TVA. Cum procedam?Studiu de caz: Anularea dreptului de deducere pentru achizitii intracomunitare de servicii. Inchiriere de personalDeclaratia 394 in 2022. Explicatii necesare contribuabililor pentru evitarea amenzilor de pana la 14.000 leiUltimele articole
Sponsorizare ONG. 3 studii de caz utile contribuabililorActivitate economica persoana fizica. Obligatia inregistrarii in scopuri de TVAStudiu de caz: RELATII DE AFILIERE pentru aplicarea sistemului TVA la incasareNoi modificari la Codul Fiscal: majorare prag TVA, deduceri noi, pacura colorataArticole similare
Declaratia 394: Cine depune D394, termen depunere, instructiuniDeclaratia 392 B si Completare Jurnal de cumparari. Ce declaratii depune o firma?
Atentie, contabili!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"TVA exigibil si neexigibil. Corelatii intre decontul de TVA si balanta. Cum procedam"