Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ASF-ul va acorda prime pentru angajatii sai in doua situatii speciale

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 31 Iul. 2014 Exclusiv
Tags: salariatii asf, prime, proiecte speciale, misu negritoiu, 1 august 2014

Potrivit celor mai noi decizii luate in ultima sedinta a Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), toti angajatii ASF urmeaza sa beneficieze de doua prime speciale. Daca prima dintre aceste sume va fi acordata fiecaruia dintre angajati fara anumite conditii, pentru cea de-a doua va fi nevoie de demararea unor proceduri.

Mai exact, cea de-a doua prima se va acorda numai pentru proiecte speciale cu impact in activitatea ASF, anunta HotNews, care aminteste ca aceste decizii contravin declaratiilor facute de Misu Negritoiu, noul presedinte ASF, la inceputul lunii iunie:

"Anul acesta, salariatii ASF nu au primit prime de Paste si nici prime de vacanta. Sistemul de prime va fi reanalizat, cel mai probabil in luna septembrie, in acelasi timp cu reasezarea salariilor pe metoda Hay Group". Deciziile vor intra deja in vigoare incepand cu 1 august 2014.

Potrivit HotNews.ro, Negritoiu a venit la conducerea autoritatii dupa scandalul salariilor uriase din ASF. Anul trecut, cele mai mari venituri salariale au fost incasate de Ion Giurescu, vicepresedintele ASF: 954.917 lei, echivalentul a 216.093 de euro, adica 18.000 de euro pe luna.

Aceeasi sursa aminteste ca ASF nu este institutie bugetara, fiind insa sustinuta financiar din tarifele si taxele aplicate firmelor din trei mari sectoare: asigurari, piata de capital si pensii private, ceea ce inseamna ca indirect salariile celor aproape 600 de angajati sunt platite de populatia care cumpara serviciile acestor firme.

ASF, proiecte speciale, angajatii ASF, prime, august 2014, Misu Negritoiu
     
Dupa solicitarea inaintata de HotNews.ro catre ASF, a fost transmisa urmatoarea declaratie de catre Radu Soviani, purtatorul de cuvant al ASF:

"Vor avea prima de performanta toti cei care isi vor depasi obiectivele profesionale potrivit atributiilor curente. Consiliul ASF a stabilit primele de performanta pe baza evaluarilor anuale si prime speciale pentru proiecte deosebite. Scopul este stimularea angajatilor la performante superioare, stimularea initiativei, a realizarilor profesionale si imbunatatirea activitatii ASF. Este un proces de aliniere la practica celorlalti angajatorilor, pentru a creste interesul fata de ASF al specialistilor de valoare".

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ASF-ul va acorda prime pentru angajatii sai in doua situatii speciale":
Rating:

Nota: 3 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016