Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANOFM anunta peste 20.000 de locuri de munca vacante la nivel national. Domeniile in care se cauta lucratori

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Andra Alexandru la 09 Aug. 2021 Exclusiv
Tags: locuri de munca vacante, locuri de munca la nivel national, forta de munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a anuntat recent ca un numar de 20.323 de locuri de munca vacante sunt disponibile la nivel national.

Domeniile in care se cauta lucratori sunt urmatoarele:


Cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru lucrator comercial (1.346 de posturi vacante); muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor (874 de locuri de munca vacante); muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet (745 de posturi); agent de securitate (646); manipulant marfuri (620); muncitor necalificat in industria confectiilor (549); sofer autocamion/masina de mare tonaj (491); agent de vanzari (421); ambalator manual (373); lacatus mecanic(321); confectioner cablaje auto (319).
 
Din cele 20.323 locuri de munca vacante declarate de angajatori la agentiile pentru ocuparea fortei de munca, un numar de 1.357 de posturi sunt destinate persoanelor cu studii superioare (programator; inginer in diferite domenii de activitate; analist servicii client; analist financiar; manager proiect etc.), iar 5.538 de locuri de munca sunt pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale (lucrator comercial; agent servicii client; ipsosar (exclusiv restaurator); controlor calitate etc.
 
Alte 5.206 de posturi vacante sunt destinate persoanelor cu studii profesionale (sofer autocamion/masina de mare tonaj; lucrator comercial; lacatus mecanic; fierar betonist, dulgher etc.), in timp ce restul de 8.222 locuri de munca sunt destinate persoanelor fara studii sau cu studii primare/gimnaziale (muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor; confectioner cablaje auto; agent de securitate; muncitor necalificat in industria confectiilor; muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet etc.).
 

Locuri de munca vacante in spatiul european


Un numar de 317 locuri de munca erau disponibile miercuri in Spatiul Economic European, potrivit ofertelor depuse de angajatorii europeni prin intermediul retelei EURES Romania, potrivit comunicatului ANOFM.

Cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Norvegia - 92 de posturi, pentru: peisagist si pietrar; instalator ventilatie; medic; tamplar, maseur terapeut; programator CNC; sef departament de stiinte Fizice Aplicate; cercetator principal/ superior; lucrator in productia de crabi; tinichigiu auto, mecanic auto; mecanic motociclete; zidar/faiantar.

In Germania sunt vacante 127 de locuri de munca pentru: sofer de camion; stivuitorist; lucrator in depozit; lucrator constructii acoperisuri si spatii interioare; sofer profesionist.

Un numar de 56 de locuri de munca sunt disponibile in Olanda, pentru: culegator mere; culegator flori; legumicultor; lucrator in ferma de vaci; culegator ciuperci; culegator capsuni.

In Danemarca sunt vacante 15 locuri de munca, pentru: dezvoltator Backend; dezvolator Dev Ops; muncitor in productie (manipulant marfuri); digital marketing project lead (specialist marketing proiecte digitale); product owner; dezvoltator software full-stack.

Alte 10 locuri de munca sunt disponibile in Irlanda, pentru soferi vehicule grele de transport marfa.

In Polonia sunt vacante 7 locuri de munca, pentru: operator CNC; lacatus; sudor MAG; strungar; slefuitor.

In Finlanda sunt oferite 4 locuri de munca (muncitor in procesarea mancarii; sudor), in Spania - 4 locuri de munca pentru cercetatori stiintifici, in Malta - un loc de munca pentru nivelator sapa de beton, iar in Belgia - un loc de munca pentru bucatar sef.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca Spatiul Economic European pot consulta ofertele accesand www.anofm.ro/EURES.


Sursa: ANOFM
Andra Alexandru de Andra Alexandru
Alexandru Andra scrie pentru InfoTVA.ro de la inceputul anului 2020, explicand noutatile legislative si prezentand cele mai relevante stiri din domeniu. Si-a inceput activitatea in presa in anul 2017 si a acoperit de-a lungul anilor subiecte precum legislatie, literatura, cultura si sanatate. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre tot ceea ce inseamna declaratii fiscale, monografii contabile, impozite si aplicarea corecta a TVA.

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANOFM anunta peste 20.000 de locuri de munca vacante la nivel national. Domeniile in care se cauta lucratori":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016