Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministrul Muncii: A inceput reorganizarea ANOFM. In maximum o luna se vor vedea schimbarile

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 21 Ian. 2020
Tags: anofm, ministrul muncii, someri

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale anunta schimbari importante la nivelul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), precizand ca in curand Agentia "va inceta sa se/ne mai pacaleasca ca se ocupa, intr-adevar, de someri sau ca ar cunoaste nevoile din piata".

Potrivit ministrului Muncii Violeta Alexandru, reorganizarea ANOFM a inceput, iar schimbarile ar trebui sa fie vizibile in maximum o luna.
"Am inceput reorganizarea ANOFM. Suntem la jumatatea lunii ianuarie. in maxim o luna trebuie sa se vada deja schimbarile. Agentia va inceta sa se/ne mai pacaleasca ca se ocupa, intr-adevar, de someri sau ca ar cunoaste nevoile din piata. Acesta este sfarsitul unei perioade atat de benefice financiar doar pentru unii, o perioada in care liste de someri se "plimba" de un angajator la altul, o perioada de congrese, conferinte etc. si atat", a scris ministrul Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.
 
Aceasta a precizat ca vor fi sprijinite in mod activ toate categoriile de persoane care se afla in cautarea unui loc de munca: “Toti cei in cautarea unui loc de munca au in noi un partener serios si determinat. In Romania statul trebuie sa faca tot ceea ce poate pentru ca cei care doresc si pot sa munceasca, sa faca cat mai simplu pasul de la persoana fara loc de munca la angajat. Si sa gaseasca ceva care sa i se potriveasca.”

Ministrul Muncii anunta ca o parte din modificarile de la nivelul ANOFM vizeaza si modul in care sunt tratate persoanele in plina forma de munca, cu anumite calificari si in curs de perfectionare/dezvoltare “pentru ca trebuie sa scapam de complexul institutiei care se rezuma la somerii fara calificari/mediu calificati.” 
 
"Noul Presedinte al ANOFM are un termen scurt pentru evaluare interna. Obiectul principal - conectare la angajatori, recastigarea increderii acestora, preluat orice informatie relevanta pentru a face aceasta institutie eficienta si credibila. (…)  Luni (astazi, n.r.) ne vedem cu firme de recrutare. Ne este extraordinar de necesar feedback-ul acestor oameni", a mai spus ministrul Muncii.
 
Aceasta a anuntat ca atat la centru, cat si in teritoriu lucrurile se vor schimba radical, pentru ca nu crede in mici modificari. “Institutia are nevoie sa fie resetata. Totul transparent. Va rezista cine vrea sa faca performanta” a mai spus ministrul Alexandru.
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministrul Muncii: A inceput reorganizarea ANOFM. In maximum o luna se vor vedea schimbarile":
Rating:

Nota: 4.75 din 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016