Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Util: Calculatorul pentru Obligatii fiscale privind conventiile civile

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 23 Apr. 2012 Exclusiv
Tags: calculator obligatii fiscale, conventii civile, contabili, obligatii plata, contributii pensionari

De acum inainte munca ta va fi de o suta de ori mai usoara si mai rapida datorita noului Calculator pentru Obligatiile fiscale privind conventiile civile. Acesta se prezinta sub forma unui program care te va ajuta sa gasesti rapid solutiile la problemele care tin de calculul obligatiilor fiscale aferente conventiilor civile.



Munca depusa devine productiva si eficienta in cel mai scurt timp! In concret, iata ce ofera Calculatorul pentru Obligatii fiscale privind conventiile civile:

1. Calcul pornind de la suma neta

Este varianta ideala pentru situatia in care, potrivit contractului incheiat cu un colaborator, ii datorati acestuia o anume suma neta.

In acest caz, nu va ramane decat sa introduceti aceasta suma, aplicatia returnand informatii valoroase precum CAS, contributia la somaj, impozitul datorat si nu in ultimul rand suma bruta.

Este un proces simplu, extrem de rapid si eficient, care nu dureaza mai mult de un minut! Click aici pentru a profita incepand din acest moment de beneficiile unui astfel de calculator >>

2. Calcul pornind de la suma bruta

Daca, in schimb, potrivit contractului, suma stabilita este cea bruta, procesul se va desfasura in sensul invers celui dintai.

Aceasta inseamna ca, introducand suma bruta, veti obtine contributiile sociale (CAS si somaj), impozitul datorat si, in final, suma neta ce va trebui sa fie efectiv platita colaboratorului dumneavoastra.

Mai mult decat atat, calculatorul intocmeste separat calculele pentru pensionari, dat fiind statutul diferit al acestora. Aceste calcule ii scapa astfel de griji atat pe contabili, cat si pe managerii care au in responsabilitate evidenta sumelor de plata catre terti.

Calculatorul obligatiilor fiscale nu necesita instalare si poate rula prin intermediul CD-ului de pe orice calculator. Ne asiguram ca va oferim un software usor de folosit care sa eficientizeze la maximum activitatea dvs. profesionala de zi cu zi!


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Util: Calculatorul pentru Obligatii fiscale privind conventiile civile":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016