Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Comisarul european pentru comert, dna Cecilia Malmstrom, se va afla la Bucuresti vineri, 16 octombrie, pentru a discuta despre stadiul negocierilor privind Parteneriatul transatlantic pentru comert si investitii (TTIP) cu membri ai Parlamentului Romaniei, precum si cu reprezentanti ai societatii civile, sindicatelor, sectorului agricol si industriei.
Comisarul UE pentru comert, Cecilia Malmstrom, in vizita oficiala in Romania
Comisarul Malmstrom va sustine un discurs in deschiderea conferintei "TTIP: Romania's Voice” si va participa, de asemenea, la conferinta de presa organizata imediat dupa sesiunea de deschidere.
"Sunt incantata sa ma aflu la Bucuresti si sa discutam despre ultimele evolutii privind negocierile TTIP. Astept cu interes schimbul de opinii cu partile interesate din Romania si cu membrii Parlamentului, pentru a afla care sunt prioritatile, interesele si preocuparile lor referitoare la acordul comercial transatlantic”, a declarat comisarul Malmstrom anterior vizitei.
Ce NU vrea ANAF sa stii Piruete LEGALE in aspecte fiscale
Manualul Contabilului Incepator - stick USB
Abonament PortalContabilitate ro - abonament 12 luni
Proceduri obligatorii pentru implementarea Standardelor de Control Intern Managerial
UE negociaza un parteneriat pentru comert si investitii cu Statele Unite. Odata intrat in vigoare, TTIP va veni in sprijinul cetatenilor si intreprinderilor prin deschiderea accesului pe piata din S.U.A. a firmelor din UE, prin reducerea birocratiei in cazul exporturilor si prin simplificarea si cresterea transparentei procedurilor de export, import si investitii de ambele parti ale Oceanului Atlantic.
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
CE: Ghiseu Unic privind TVA-ul in comertul intracomunitarArticole similare
Codul fiscal 2008 - Capitolul XIII. Obligatii - art. 153-158^1Presedintele Camerei de Comert Romano-Germane: De anul viitor, se va renunta la cota unicaInspectii fiscale ANAF: Peste 688,38 mii lei sume stabilite suplimentar, in urma controalelor efectuate in ianuarie 2023Operatiuni cu drept de deducere si fara drept de deducere pentru TVA. Regim mixt. Pro-rataCum devin microINTREPRINDERIle platitoare de impozit pe profitUltimele articole
SAF-T in 2025. Pentru o casa de ajutor reciproc (CAR) se depune D406 din ianuarie 2025?Calendar ANAF: Declaratii fiscale scadente in 25 noiembrie 2024HG 1393/2024. 4 modificari importante aduse impozitului MICROPlafon de 50.000 lei in casierie. Exista exceptii in privinta PFA/II/IF?Bolos: Bonificatia de 3% acordata celor bun-platnici ar putea fi permanentaArticole similare
Seminarul National de Contabilitate, Ziua II - Totul despre Ordinul 3055Reglementari noi privind piata de capitalLichidare microintreprindere. Aspecte juridice, contabile si fiscaleDepunerea Declaratiei Unice [Ghid Complet]UE dispune de noi norme pentru INVESTITIIle straineUltimele articole
Venituri din alte surse. Ce obligatii declarative si de plata avetiHG 1393/2024. 4 modificari importante aduse impozitului MICROVenituri din activitati independente. Cat CASS datoreaza persoanele fizice pentru 2024Declaratia Unica 2025. Doua schimbari majore, adoptate de Guvern!Radiere SRL, PFA, II, IF. Procedura complexa, explicata pas cu pasAtentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"