Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Comunicat MFP privind sprijinirea investitiilor

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 15 Oct. 2014 Exclusiv
Tags: crestere economica, domeniul fiscal, mpf, contributii

Tratamentul aplicat cheltuielilor de aparare, in contextul situatiei din Ucraina, a fost unul dintre subiectele abordate la micul dejun de lucru ECOFIN, la initiativa Romaniei.


In urma discutiilor de astazi, aceasta problema urmeaza sa fie detaliata la nivel tehnic intre autoritatile romane si Comisia Europeana, cu ocazia consultarilor asupra proiectului bugetului de stat pentru anul 2015.

Agenda reuniunii ECOFIN de la Luxemburg a cuprins urmatoarele subiecte: masuri pentru sprijinirea investitiilor, schimb de opinii cu privire la utilizarea potentialului cercetarii si inovarii pentru promovarea cresterii economice, informare din partea Comisiei Europene privind stadiul discutiilor pentru aprobarea actului normativ de stabilire a contributiilor bancilor la Fondul Unic de Rezolutie, propunerea de directiva pentru modificarea Directivei 16/2011 privind cooperarea administrativa in ceea ce priveste schimbul automat de informatii in domeniul fiscal, propunerea de directiva de modificare a Directivei 2003/96/CE privind restructurarea cadrului comunitar de impozitare a produselor energetice si a electricitatii.
In cadrul reuniunii ECOFIN a fost obtinut acordul politic asupra propunerii de directiva pentru modificarea Directivei 16/2011 privind cooperarea administrativa in ceea ce priveste schimbul automat de informatii in domeniul fiscal. Acest acord reprezinta un pas important in combaterea evaziunii fiscale, una dintre actiunile prioritare ale Ministerului de Finante.

Ministrul Finantelor Publice, Ioana-Maria Petrescu impreuna cu o echipa de specialisti din MFP au participat astazi la reuniunea Consiliului ECOFIN care s-a desfasurat la Luxemburg.




Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Comunicat MFP privind sprijinirea investitiilor":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016