Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministrul Economiei s-a intalnit cu directorii companiilor energetice pentru a discuta despre abrogarea OUG 114

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 06 Dec. 2019
Tags: oug 114, domeniul energetic, ministerul economiei

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, s-a intalnit, joi, cu directorii companiilor din sectorul energetic, la o runda de consultari.

Discutia a avut loc in contextul in care premierul Romaniei anunta zilele trecute ca Guvernul Romaniei lucreaza la studiul de impact pentru abrogarea prevederilor OUG 114 (detalii despre acest subiect puteti citi AICI) >>

Este prima intalnire de amploare pe care ministrul Energiei, Virgil Popescu, o organizeaza cu industriile aflate in portofoliul institutiei pe care o conduce. Vor urma alte intalniri pentru identificarea problemelor legislative si a celor administrative, anunta ministerul, pe Facebook.

"Vreau sa transmit un mesaj clar pentru toata lumea: Numai impreuna putem face fata problemelor din energie si numai impreuna putem sa ducem lucrurile mai departe”, a declarat ministrul Virgil Popescu.

In cadrul acestei runde de consultari s-au abordat atat subiecte privind functionarea pietelor de energie electrica si gaze naturale, dar si legislatia care reglementeaza sectorul energetic romanesc - inclusiv OUG 114.

„Eu am ca obiectiv ca la sedinta de vineri (6 decembrie, n.r.) sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea, sa intram in calendarul de angajare a raspunderii. (...) OUG 114 este in curs de elaborare, mai necesita un mecanism de consultare a mediului de afaceri, a confederatiilor sindicale, a partenerilor sociali, in special o consultare si a unor entitati publice, cum este Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie si vom stabili momentul potrivit in care suntem pregatiti sa ne angajam raspunderea, dar si in privinta abrogarii prevederilor nocive ale dezastruoasei OUG 114, obiectivul nostru este sa finalizam cat mai curand proiectul de lege, astfel incat sa putem sa ne prezentam in fata Parlamentului”, a anuntat premierul Ludovic Orban, joi.

Prim-ministrul a oferit asigurari ca beneficiile din constructii nu vor suferi modificari.
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministrul Economiei s-a intalnit cu directorii companiilor energetice pentru a discuta despre abrogarea OUG 114":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016