Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ponta vrea Codul fiscal aprobat pana saptamana viitoare

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 19 Aug. 2015 Exclusiv
Tags: codul fiscal, reducerea tva, majorarea salariilor, victor ponta

In ce priveste problema reducerii TVA, Victor Ponta a declarat ca liderii politici ar trebuia sa ia in considerare pinia unor tehnocrati ca el si Eugen Teodorovici.


In sedinta de guvern de la jumatatea saptamanii pentru  reducerea TVA, acesta a argumentat amintind ca el si ministrul finantelor, Eugen Teodorovici sunt tehnocrati, scrie HotNews.ro.

De asemenea, acesta a precizat ca isi doreste ca noul Cod fiscal sa fie aprobat pana la finalul saptamanii viitoare.

“E foarte important ca saptamana viitoare sa se termine batalia politica si sa avem Codul Fiscal aprobat. Important este sa dam semnalul fundamental pentru economie - 20% TVA”, a spus premierul, citat de aceeasi sursa.

Acesta a amintit ca a discutat acest lucru si cu presedintele Klaus Iohannis, si cu guvernatorul Mugur Isarescu si a sustinut ca obiectivul este sa "creasca salariile si sa scada preturile".

Totodata, in opinia sa, scaderea cu patru puncte procentuale a TVA poate fi compensata de cresterea economica, de o organizare buna a ANAF si de "cheltuieli inutile de care scapam".

In plus, acesta a abordat si problema salariilor medicilor si i-a cerut ministrului sanatatii, Nicolae Banicioiu sa prezinte saptamana viitoare ordonanta prin care acestea sa fie majorate cu 25%.

Premierul a precizat ca atat se poate acum, iar in privinta celorlalte categorii de bugetari care doresc majorarea salariilor, potrivit HotNews.ro, premierul a precizat ca se va discuta se va negocia "si cand puten, ne tinem de cuvant".

De asemenea, premierul s-a adresat si ministrului agriculturii, Daniel Constantin, caruia i-a solicitat, in conditiile in care productia agricola nu va fi asa buna ca in anii trecuti, sa ineapa deja evaluarea pierderilor.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ponta vrea Codul fiscal aprobat pana saptamana viitoare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016