Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANRE: Energia electrica, mai scumpa cu 2,21%. Pretul platit de clientii casnici nu va fi majorat

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 01 Iul. 2019
Tags: energie electrica, pret energie, anre

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) anunta ca tarifele de distributie pentru consumatorii alimentati la joasa tensiune vor fi majorate cu 2,21%, fara ca asta, insa, sa afecteze pretul final al energiei electrice platit de consumatorii casnici.

Asadar, noteaza ANRE – intr-un comunicat remis presei, tarifele de distributie pentru consumatorii alimentati la joasa tensiune vor fi ajustate cu 2,21% si vor avea un impact pozitiv pentru siguranta si buna functionare a sistemelor de distributie. Modificarea tarifelor, insa, nu va conduce la cresteri ale pretului final platit de clientii casnici de la 1 iulie - pentru acestia furnizarea energiei electrice fiind asigurata in regim reglementat.

“In cadrul preocuparilor constante pentru asigurarea unui echilibru real intre obiectivele operatorilor de distributie concesionari si interesele utilizatorilor beneficiari ai serviciului de distributie, ANRE acorda o atentie deosebita pentru cresterea transparentizarii costurilor care compun tariful de energie electrica, in vederea stabilirii unor preturi corecte la consumatori pe baza de costuri justificate”, mai transmite ANRE

Ordinele privind ajustarea tarifelor specifice pentru serviciul de distributie a energiei electrice prestat de operatorii de distributie concesionari au fost aprobate de Comitetul de reglementare al ANRE, in sedinta din 24.06.2019. 

Ajustarea a fost aprobata ca urmare a rezultatului analizei datelor transmise de operatorii de distributie concesionari si a calculelor veniturilor reglementate ale acestora, in conformitate cu prevederile metodologiilor de calcul aplicabile.

Sursa: ANRE
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "ANRE: Energia electrica, mai scumpa cu 2,21%. Pretul platit de clientii casnici nu va fi majorat":
Rating:

Nota: 4.8 din 5 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016