Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Esti PFA si nu stii cum sa faci fata legislatiei actuale, astfel incat sa reusesti sa iti maresti veniturile, fara a fi luat in vizor de inspectorii ANAF? Un consultant a identificat pentru tine portite legislative care te ajuta sa castigi mai mult in 2020!
Cand ai un PFA tot ce iti doresti este sa reusesti sa iti maresti veniturile, respectand, totodata, legislatia in vigoare. De aceea, un consultant a gasit solutiile practice si argumentele legale sa:
- deduci cheltuieli,
- alegi varianta avantajoasa pentru tine intre PFA si microintreprindere, cu precizarea conditiilor,
- folosesti normele de venit care te avantajeaza,
- scapi de acuzatia de evaziune fiscala,
- supravietuiesti cand Fiscul vrea sa-fi confiste bunurile personale,
- faci fata inteligent si cu aplomb inspectiilor ANAF,
- scapi legal de plata impozitelor daca nu ai activitate.
Si multe, multe altele, despre care nu-ti spune nimeni deschis si pe care, singur, nu ai nicio sansa vreodata sa le intelegi din textul de lege!
Afla TOATE metodele prin care poti pastra in buzunarul tau cat mai multi bani munciti de tine! Invata sa profiti de fiecare virgula din textul legii! Cel mai iscusit consultant in afaceri iti salveaza acum afacerea!
Ghidul practic al contabilului din domeniul constructiilor
Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili 12 actualizari
Cartea verde a contabilitatii - REDUCERE 40
Vei gasi aici exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata, care acopera absolut toate aspectele functionarii unei PFA: venituri, cheltuieli, impozite, contributii, dar si depunerea Declaratiei unice si gestionarea relatiei cu organele de control. Tehnici. Nuante legislative salvatoare. "Portite" ascunse in textul de lege adresat PFA te scapa acum de cosmarul fiscal!
- sa cunosti toate subtilitatile legii,
- sa profiti de ele si sa salvezi bani,
- sa fii aparat in fata inspectorilor ANAF si ferit de amenzile lor deloc mici!
- autor de studii, articole si carti pe probleme de dreptul muncii, fiscalitate si contracte comerciale.
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Rating:
Nota: 4.38 din 5 din 4 voturi
Articole similare
A fost aprobata procedura de anulare a obligatiilor fiscale ce fac obiectul prevederilor art. I din legea nr. 72/2022Declaratia 208 a fost modificata. Cand, cum si de cine trebuie depus formularul?Decontul de TVAMinistrul Citu: Bugetul pentru 2020 este gata. Nu vor fi introduse noi taxeANAF: NOUA procedura de inregistrare a contractelor de inchiriere. Analiza zilei cu Irina DumitrescuUltimele articole
Ordinul 906/2023. Procedura privind anularea anumitor obligatii fiscale rezultate din reincadrarea tichetelor cadouOrdinul 14/2023: Din 1 aprilie facturile la gaze pot fi esalonate, la cerere, pe o perioada de minimum 3 luniFormularul 168 se depune la fisc pana pe 31 martie 2023 pentru contractele de locatiune incheiate din 1 ianuarieObligatii fiscale declarative si de plata privind venituri din activitati dependente desfasurate in RomaniaANAF modifica modelul, continutul si instructiunile de completare ale formularului 208Articole similare
Cheltuieli de protocol. Care este momentul colectarii TVA in cazul depasirii plafonului de 2 la suta in timpul anului?Plan de masuri ANAF: Sprijinirea conformarii la plata obligatiilor fiscale. Facilitati pentru bunii platitoriNoutati Legislatie Fiscala 29 iunie - 03 iulie 2009 Monitorul OficialZoom fiscal: Regimul special de TVA pentru bunuri second-handComisia modifica legislatia privind brevetele. Vor fi evitate litigiile multipleUltimele articole
Procedura de anulare a obligatiilor fiscale, introdusa prin Ordinul 5521/2024ANAF a publicat ghidul explicativ DAC7Amnistia Fiscala 2024: Ce trebuie sa stiiSAF-T: Cum se raporteaza in sistem impozitul pe chirieCum se completeaza D100 pentru a declara impozitul retinut la sursa in cazul veniturilor din chiriiArticole similare
ANAF: Noul model al formularului 300Calendar ANAF: Obligatii fiscale pentru zilele de 8 si 10 maiPersoanele fizice care realizeaza venituri din chirii trebuie sa depuna Declaratia Unica pana pe 25 mai 2022Inspectorii de munca au efectuat peste 11.000 de controale la firme in luna octombrieANAF a identificat prejudicii de peste 1 miliard de euro in primele 5 luni ale anuluiUltimele articole
La ce valoare au ajuns tichetele de culturale si cele de cresa in sem.II 2024Prin Ordinul 6330/2024 a fost introdus noul model al D112. Cum arata formularulPosta Romana va trimite Notificarile de informare cu privire la amnistia fiscala introdusa prin OUG 107/2024Sistemul TVA la incasare. Ce beneficii ofera aplicarea sistemuluiSistemul RO e-TVA: Noul regim al amenzilor in sistemul E-TVAAtentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"