Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

PFA 2020: Taxe, impozite, deduceri. Ce trebuie sa faci pentru a castiga mai mult

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 27 Feb. 2020
Tags: pfa 2020, taxe si contributii, impozite, anaf

Esti PFA si nu stii cum sa faci fata legislatiei actuale, astfel incat sa reusesti sa iti maresti veniturile, fara a fi luat in vizor de inspectorii ANAF? Un consultant a identificat pentru tine portite legislative care te ajuta sa castigi mai mult in 2020!

 

Cand ai un PFA tot ce iti doresti este sa reusesti sa iti maresti veniturile, respectand, totodata, legislatia in vigoare. De aceea, un consultant a gasit solutiile practice si argumentele legale sa:
  • deduci cheltuieli,
  • alegi varianta avantajoasa pentru tine intre PFA si microintreprindere, cu precizarea conditiilor,
  • folosesti normele de venit care te avantajeaza,
  • scapi de acuzatia de evaziune fiscala,
  • supravietuiesti cand Fiscul vrea sa-fi confiste bunurile personale,
  • faci fata inteligent si cu aplomb inspectiilor ANAF,
  • scapi legal de plata impozitelor daca nu ai activitate.

Si multe, multe altele, despre care nu-ti spune nimeni deschis si pe care, singur, nu ai nicio sansa vreodata sa le intelegi din textul de lege!

Afla TOATE metodele prin care poti pastra in buzunarul tau cat mai multi bani munciti de tine! Invata sa profiti de fiecare virgula din textul legii! Cel mai iscusit consultant in afaceri iti salveaza acum afacerea!
 
Raspunsul la toate intrebarile tale il gasesti intr-o lucrare de 130 de pagini virtuale dedicate exclusiv organizarii ca PFA, singura lucrare de acest gen din ROMANIA, cu SOLUTII pentru PFA in Romania! Totul intr-o abordare UNICA, orientata catre avantajul tau, al contribuabilului!
 
Este exact ce-ti trebuie acum! Iti ofera TOATE detaliile si explicatiile despre Taxele, Impozitele, Contributiile, Deducerile si Cheltuielile unei Persoane Fizice Autorizate! Si crede-ma: nu ai sa gasesti in alta parte conexiunile si sfaturile pe care autorul ti le ofera acum in lucrarea sa PFA: Taxe, impozite, contributii, deduceri 2020.
 
Legislatia referitoare la PFA este intortocheata, complexa, greu de inteles si, implicit, generatoare de mari probleme – lucru dovedit fara niciun dubiu de multitudinea de intrebari concrete, la obiect, sosite pe adresa Grupului nostru de consultanta.
 
Un specialist de top, consultantul in afaceri Horatiu Sasu, a avut insa rabdarea sa o analizeze cu profesionalism, rand cu rand, sa faca niste corelatii putin evidente intre anumite prevederi si sa identifice astfel strategii perfect legale pentru ca tu:
 
•sa platesti dari minime catre Stat;
•sa pastrezi in propriul buzunar cat mai multi din banii munciti de tine;
•sa aplici in favoarea ta regulile jocului privind regimul cheltuielilor deductibile;
•sa platesti taxe mai putine sau chiar deloc cand vine vorba despre controversatele contributii;
•sa jonglezi in avantajul tau cu normele de venit;
•sa pastrezi numarul de angajati de care ai nevoie.
 
Afla acum care sunt solutiile ingenioase oferite de expertul Horatiu Sasu parcurgand lucrarea PFA: Contributii, taxe, impozite, deduceri 2020!

Vei gasi aici exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata, care acopera absolut toate aspectele functionarii unei PFA: venituri, cheltuieli, impozite, contributii, dar si depunerea Declaratiei unice si gestionarea relatiei cu organele de control. Tehnici. Nuante legislative salvatoare. "Portite" ascunse in textul de lege adresat PFA te scapa acum de cosmarul fiscal!
 
Autorul lucrarii este, cum spuneam, Horatiu Sasu, jurist si economist, consultant in afaceri, un autor curajos care nu se sfieste sa faca legaturi intre  aspectele favorabile tie, dar imprastiate in diferite legi, ordonante, hotarari, „precizari”, sa compare, sa coroboreze pentru tine articole de lege! Orientat intotdeauna spre beneficiul contribuabilului, reuseste sa interpreteze textul de lege si sa scoata acum din el toate variantele avantajoase pentru tine! Doar aici gasesti argumente legale si „portite legislative” salvatoare pentru buzunarul tau! Ele te-ajuta:
  • sa cunosti toate subtilitatile legii,
  • sa profiti de ele si sa salvezi bani,
  • sa fii aparat in fata inspectorilor ANAF si ferit de amenzile lor deloc mici!
  • autor de studii, articole si carti pe probleme de dreptul muncii, fiscalitate si contracte comerciale.
 
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "PFA 2020: Taxe, impozite, deduceri. Ce trebuie sa faci pentru a castiga mai mult":
Rating:

Nota: 4.38 din 5 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016