Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Esti PFA si nu stii cum sa faci fata legislatiei actuale, astfel incat sa reusesti sa iti maresti veniturile, fara a fi luat in vizor de inspectorii ANAF? Un consultant a identificat pentru tine portite legislative care te ajuta sa castigi mai mult in 2020!
Cand ai un PFA tot ce iti doresti este sa reusesti sa iti maresti veniturile, respectand, totodata, legislatia in vigoare. De aceea, un consultant a gasit solutiile practice si argumentele legale sa:
- deduci cheltuieli,
- alegi varianta avantajoasa pentru tine intre PFA si microintreprindere, cu precizarea conditiilor,
- folosesti normele de venit care te avantajeaza,
- scapi de acuzatia de evaziune fiscala,
- supravietuiesti cand Fiscul vrea sa-fi confiste bunurile personale,
- faci fata inteligent si cu aplomb inspectiilor ANAF,
- scapi legal de plata impozitelor daca nu ai activitate.
Si multe, multe altele, despre care nu-ti spune nimeni deschis si pe care, singur, nu ai nicio sansa vreodata sa le intelegi din textul de lege!
Afla TOATE metodele prin care poti pastra in buzunarul tau cat mai multi bani munciti de tine! Invata sa profiti de fiecare virgula din textul legii! Cel mai iscusit consultant in afaceri iti salveaza acum afacerea!
Manual de politici contabile - Stick USB
Cartea verde a Contabilitatii varianta online
Cartea Verde a Contabilitatii
Vei gasi aici exemple 100% practice, cu aplicabilitate certa si imediata, care acopera absolut toate aspectele functionarii unei PFA: venituri, cheltuieli, impozite, contributii, dar si depunerea Declaratiei unice si gestionarea relatiei cu organele de control. Tehnici. Nuante legislative salvatoare. "Portite" ascunse in textul de lege adresat PFA te scapa acum de cosmarul fiscal!
- sa cunosti toate subtilitatile legii,
- sa profiti de ele si sa salvezi bani,
- sa fii aparat in fata inspectorilor ANAF si ferit de amenzile lor deloc mici!
- autor de studii, articole si carti pe probleme de dreptul muncii, fiscalitate si contracte comerciale.
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Codul fiscal 2011 - Titlul IOMFP nr. 1810 din 2010Ordinul ANAF 2727/2015 reglementeaza Declaratiile 402 si 403Noul Program de Guvernare modifica semnificativ politicile fiscaleOrdinul 14/2023: Din 1 aprilie facturile la gaze pot fi esalonate, la cerere, pe o perioada de minimum 3 luniUltimele articole
Ordinul 906/2023. Procedura privind anularea anumitor obligatii fiscale rezultate din reincadrarea tichetelor cadouFormularul 168 se depune la fisc pana pe 31 martie 2023 pentru contractele de locatiune incheiate din 1 ianuarieDeclaratia 208 a fost modificata. Cand, cum si de cine trebuie depus formularul?Obligatii fiscale declarative si de plata privind venituri din activitati dependente desfasurate in RomaniaA fost aprobata procedura de anulare a obligatiilor fiscale ce fac obiectul prevederilor art. I din legea nr. 72/2022Articole similare
Titlul II Captitolul II partea a II-aCodul fiscal 2008 - Capitolul X. Regimul deducerilor - art. 145-149ANAF a publicat ghidul explicativ DAC7Organizatie fara scop patrimonial. Ce implicatii fiscale apar la infiintarea unei filiale?Finantele vor prelua incepand cu 31 martie 2022 activitatea de solutionare a contestatiilor de la ANAFUltimele articole
Cum a fost modificat Codul Fiscal prin OUG 138/2024. Schimbarile se aplica din 1 ianuarie 2025Modificari IMPORTANTE aduse impozitului pe profit, suplimentar si pe veniturile microANAF: 2,74 milioane lei sume stabilite suplimentar, in urma inspectiilor din luna octombrie 2024Bunuri cu risc fiscal ridicat, confiscate de DGAF. Actiunile de control continua si in perioada urmatoareVenituri din alte surse. Ce obligatii declarative si de plata avetiArticole similare
Informare ANAF privind modificarile in legislatia caselor de marcat: Emiterea bonurilor fiscale nu e obligatorie pentru anumiti operatori economiciDuminica, 31 iulie 2022, este termenul limita pentru depunerea Declaratiei speciale de TVASocietate cu restante la bugetul de stat. Sunt preluate de noul administrator?Cum se procedeaza pentru esalonarea la plata a datoriilor catre ANAF in 2017Servicii de transport intracomunitare si platitor TVA. Refuz din cauza Declaratiei 088. Ce rezolvare exista?Ultimele articole
Vineri, 27 decembrie 2024, termenul limita de depunere a declaratiei 390 VIESControale antifrauda: Inspectorii au descoperit o schema frauduloasa cu caracter transfrontalier privind TVANoutati fiscale 2025. Ce modificari apar in privinta TVANivelul normelor anuale de venit corespunzatoare unei camere de inchiriat pentru anul 2025Regim special de scutire TVA pentru intreprinderile miciAtentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"