Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Comunicat: MFE va finanta si proiectele POSCCE aflate pe lista de rezerva

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 22 Iul. 2015 Exclusiv
Tags: poscce, ghidul solicitantului, finantare, proiectele, fonduri europene, evaluare

Ministerul Fondurilor Europene (MFE), prin Autoritatea de Management POS CCE, va finanta in cadrul Apelului de proiecte nr. 5-2014, aferent Operatiunii 1.1.1 ? "Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile" din cadrul Axei prioritare 1 POSCCE ? "Un sistem de productie inovativ si ecoeficient" si proiectele care au obtinut punctaje de peste 60 de puncte in urma evaluarii.



Precizam ca intr-o prima etapa au fost acordate finantari proiectelor care aveau un punctaj de cel putin 80 de puncte, iar ulterior, in urma suplimentarii creditelor de angajament, au fost finantate si proiectele cu 78-79 de puncte.

Ministerul Fondurilor Europene a identificat disponibilitati suplimentare, fapt ce permite finantarea tuturor proiectelor aflate pe lista de rezerva, respectiv proiectele care in urma procesului de evaluare si selectie au obtinut punctaj intre 60-77 si care pot fi implementate pana la data de 31.12.2015. Valoarea totala a asistentei financiare nerambursabile pentru aceste proiecte este de aproximativ 550 mil. lei.

Pe site-ul AM POSCCE va fi disponibila lista proiectelor cu punctaje intre 60-77 puncte, iar Autoritatea de Management va transmite notificari catre toti potentialii beneficiari, care in termen de 3 zile lucratoare de la primirea notificarii trebuie sa informeze Autoritatea de Management daca doresc semnarea contractului de finantare, cu implementarea proiectului in timp util, nu mai tarziu de 31 decembrie 2015.

Nota:

Conform Ghidului Solicitantului: In cadrul acestui apel se pot califica pentru finantare proiectele care intrunesc punctajul minim de calitate (60 puncte). In cazul in care suma bugetelor proiectelor care depasesc punctajul minim de calitate este mai mare decat bugetul alocat acestui apel de propuneri de proiecte, AM intocmeste o lista de rezerva cu proiectele care intrunesc punctajul minim dar care nu s-au incadrat in limita bugetului disponibil. Aceste proiecte vor putea fi finantate, in conditiile identificarii ulterioare de catre AM POS CCE a sumelor necesare din economii/ rezilieri sau alte disponibilitati survenite in cadrul POS CCE".

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene - Unitatea de Comunicare



Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Comunicat: MFE va finanta si proiectele POSCCE aflate pe lista de rezerva":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016