Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministrul Finantelor: Nu este niciun pericol pentru Programul de Dezvoltare Locala. Niciun proiect nu va fi oprit

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 24 Iun. 2019
Tags: pndl, dezvoltare locala, bani la buget, ministrul finantelor

In conditiile in care presedintele Comisiei de Administratie Publica din Camera Deputatilor declara ca au fost anuntati de epuizarea banilor pentru Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), ministrul Finantelor Publice a precizat ca nu exista niciun pericol ca proiectele sa fie oprite.

Ministrul Teodorovici asigura primarii din Romania ca toate proiectele derulate prin PNDL vor avea facturile decontate.

"In zona de primarii, PNDL 1 si 2, ii asigur pe primari ca in acest an toate facturile vor fi acoperite, decontate. Nu este niciun fel de pericol ca vreun proiect sa fie oprit. Am vazut ca cineva din comisia de administratie publica, probabil in timpul liber cand starea bahica era mai accentuata, a facut acea declaratie. Cum sa faci aceste declaratii? Sa arunci o astfel de informatie in piata si sa introduci teama? Incercam sa intoarcem acasa forta de munca si cineva din zona liberala incearca sa faca ce?!", a declarat Eugen Teodorovici, la un post de televiziune.

Aceasta declaratie vine in  contextul in care, vineri, presedintele Comisiei de Administratie Publica din Camera Deputatilor, deputatul PNL - Florin Roman, spunea ca primarii vor primi notificari privind epuizarea banilor din PNDL.

”In calitate de presedinte al Comisiei de Administratie Publica din Camera Deputatilor, am fost informat ca saptamana viitoare, MDRAP urmeaza sa transmita notificari catre primarii, prin care anunta ca banii pentru Programul National de Dezvoltare Locala sunt aproape epuizati la mijlocul anului. Mai exact, vorbim de o notificare in care se spune alb pe negru ca a fost atins procentul de 80% din totalul creditelor de bugetare, pentru PNDL, alocate in acest an. Adica s-a ajuns la fundul sacului si nu mai sunt bani pentru lucrarile in executie. Solicitarea MDRAP de suplimentare a sumelor s-a lovit de zidul numit, Eugen Orlando Teodorovici care a repartizat doar 25% din ce a cerut Ministerul Dezvoltarii pentru anul 2019. Gestul pare premeditat, avand in vedere ca un draft de HG in acest sens este intocmit inca din luna aprilie”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de deputatul Florin Roman.  
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministrul Finantelor: Nu este niciun pericol pentru Programul de Dezvoltare Locala. Niciun proiect nu va fi oprit":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016