Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

In atentia firmelor care vor putea opta pentru procedura simplificata de raportare contabila

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 16 Dec. 2014 Exclusiv
Tags: 1 ianuarie 2015, procedura simplificata, raportare contabila, noile proceduri simplificate

In conformitate cu o serie de noi prevederi, incepand cu data de 1 ianuarie 2015, peste 608.000 de companii vor putea opta pentru noile proceduri simplificate de raportare contabila.


Astfel, circa 608.300 de entitati economice vor putea opta, de la 1 ianuarie 2015 pentru noile proceduri simplificate de raportare contabila, se arata intr-un comunicat al Departamentului pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism(DIMMMAT), citat deAgerpres.

"Daca pana acum un numar de 12.900 de agenti economici beneficiau de contabilitatea simplificata, incepand cu 1 ianuarie 2015 un numar de 608.300 de entitati economice vor putea opta pentru noile proceduri simplificate de raportare contabila iar prin aceasta modificare se vor reduce semnificativ sarcinile administrative pentru mediul de afaceri", a declarat Florin Nicolae Jianu, ministru pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, citat de aceeasi sursa.

Potrivit Agerpres, Guvernul a adoptat in sedinta din 10 decembrie 2014, o modificare a legii contabilitati in scopul de a reduce sarcinile administrative ale companiilor. Prin aceasta modificare se creeaza cadrul necesar pentru implementarea noii directive contabile, Directiva 2013/34/UE a Parlamentului European si a Consiliului.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "In atentia firmelor care vor putea opta pentru procedura simplificata de raportare contabila":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016