Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania organizeaza in perioada 4 martie 2016 - 13 martie 2016 un curs de initiere dedicat dezvoltarii competentelor antreprenoriale.
Indiferent daca demarati o afacere de la zero, creati un sector nou al unei organizatii deja active si de succes sau cautati un mod activ de a investi economiile de care dispuneti, competentele si cunostintele antreprenoriale sunt decisive pentru indeplinirea ambitiilor dumneavoastra si pentru obtinerea profitului mult asteptat.
In cadrul cursului organizat de CNIPMMR veti dobandi resursele informationale pentru conducerea intregului ciclu de dezvoltare al companiei - de la dezvoltarea ideii initiale, fundamentarea si elaborarea strategiilor si planurilor de actiune in diversele componente ale afacerii, crearea si dezvoltarea echipei de angajati, si pana la managementul productiei, finantelor si al operatiunilor curente.
Concret, temele ce vor fi supuse discutiei in cadrul cursului vizeaza urmatoarele aspecte strict necesar pentru initierea si dezvoltarea unei afaceri de succes:
Introducere in antreprenoriat
Gestionarea activitatii antreprenoriale conform prevederilor legale
Cercetarea pietei si a mediului de marketing
Ghidul practic al contabilitatii Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete
Agenda Fiscala a Contabilului 2025
Examenul de ACCES la STAGIUL CECCAR 2025
Elaborarea strategiei de marketing
Finantarea unei afaceri
Costul si riscurile asociate finantarii
Strategii de finantare pentru dezvoltarea afacerii
Structura financiara si rentabilitatea intreprinderii
Planul de afaceri
Cursul este acreditat conform reglementarilor Autoritatii Nationale pentru Calificari si promovarea sa presupune sustinerea unui examen format din doua parti – testarea teoretica (test grila) si testarea practica (fundamentarea si sustinerea unui plan de afaceri). Certificatul de absolvire este recunoscut la nivel national si european.
Durata totala a cursului (teorie + practica): 40 de ore
Locatia de desfasurare a cursului: Cladirea ASTI, situata pe Calea Plevnei, nr. 139 (reper: cladirea Consiliului Superior al Magistraturii).
Tarif: 350 lei
Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra pana cel tarziu vineri, 26 februarie 2016, la adresa de e-mail secretariat@smeprojects.ro.
Pentru mai multe detalii, va rugam sa contactati adresa: secretariat@smeprojects.ro.
Sursa: Directia Proiecte, CNIPMMR
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Articole similare
Zoom fiscal: Rambursarea TVA din alte state membre pentru anul 2014Valcov: Programul de guvernare ia in calcul amnistia fiscala pentru companiiSprijin pentru IMM-uri de la GuvernMinisterul Economiei vrea sa inceapa cat mai repede toate cele zece programe nationale adresate antreprenorilor in anul 2016Nou! Hotararea CCF 7/2015. Examen atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent. Sesiunea noiembrie 2015Ultimele articole
Regim special de scutire TVA pentru intreprinderile miciSchema speciala de TVA pentru firmele mici, anuntata de ANAF. Conditii de eligibilitateCombaterea contrabandei si fraudei la granita continua. Doua noi scanere au fost puse in functiune la Albita Ultimul pas pentru operationalizarea IMM Plus, indeplinit. Cum se acorda sprijinul pentru firmeIMM Plus a fost aprobat de Guvern: Bugetul de 12,5 miliarde lei va sprijini 11.500 companiiArticole similare
Declaratia 390 VIESLivrare bunuri pe teritoriul national. Ce implicatii TVA apar?Titlul VIII. Masuri speciale privind supravegherea productiei importului si circulatiei unor produse accizabile - art. 222-246Inregistrarea si anularea inregistrarii in scopuri de TVASchimbare denumire firma. Se mai depune Declaratia 088?Ultimele articole
Depasire plafon TVA de 300.000 lei. Cum se face inregistrarea in scopuri de TVAFirme care NU se incadreaza in plafonul micro de 250.000 euro. Pana cand trebuie modificat vectorul fiscalIn ce conditii poti trece de la impozit pe profit la impozit micro in 2025E-Factura in 2025: De la 1 ianuarie 2025 sistemul este obligatoriu in relatia B2CE-TVA: Ar putea fi PROROGATA pana la 1 iulie 2025 obligatia de transmitere a verificarii diferentelor la RO e-TVAAtentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Decontul precompletat de TVA. Noutati 2025 + studii de caz"