Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ordin privind documentele justificative ale furnizorilor de servicii medicale

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 13 Feb. 2012 Exclusiv
Tags: cod unic asigurare, formulare tipizate, factura tva, furnizori medicamente

In Monitorul Oficial, partea I, Nr. 108 bis/10.II.2011 a fost publicat Ordinul pentru aprobarea documentelor justificative privind raportarea activitatii realizate de catre furnizorii de servicii medicale - formulare unice pe tara, fara regim special.




Prin prezentul ordin, se aproba astfel documentele justificative - formulare unice pe tara, fara regim special, care includ desfasuratoarele necesare raportarii activitatii medicilor din asistenta medicala primara, in vederea decontarii de catre casele de asigurari a activitatii realizate potrivit contractului de furnizare de servicii medicale.

Formularele cuprninse in ordin se utilizeaza impreuna cu formularele tipizate de "Factura" fara TVA, intocmite conform prevederilor Legii nr. 571/2003, privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale Ordinului ministrului finantelor publice nr. 2.226/2006 privind utilizarea unor formulare financiar-contabile de catre persoanele prevazute la art. 1 din Legea contabilitatii nr. 82/1991, republicata.

Pentru asigurarii aflati in evidenta Casei Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti, in desfasuratoarele cuprinse in anexele nr. 1-7, "CNP" se inlocuieste cu "Cod unic de asigurare".

La data intrarii in vigoare a prevederilor prezentului ordin se abroga Ordinul presedinyelui Casei Nationale de Asigurari de Dananatet nr. 571/2011 pentru aprobarea documentelor justificative privind raportarea activitatii realizate de catre furnizorii de servicii medicale - formulare unice pe tara, fara regim special, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 460 si 460 bis din 30 iunie 2011, cu modificarile ulterioare.


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ordin privind documentele justificative ale furnizorilor de servicii medicale":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016