Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Scandal neasteptat in cazul unei institutii majore. Reactia presedintelui

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 20 Feb. 2014 Exclusiv
Tags: asf, autoritatea de supraveghere financiara, revocarea, pierderile, presedintele basescu

Presedintele Traian Basescu a cerut recent revocarea imediata a intregii conduceri a unei institutii despre care s-au scris mai multe articole in presa in ultima perioada. Scandalul pare sa fi avut la baza modul de angajare a salariatilor si mai multe nereguli care tin de gradele de rudenie dintre anumiti politicieni si persoane angajate la Autoritatea de Supraveghere Financiara.



Iata ce a declarat Basescu, la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres:

"Cer Parlamentului revocarea imediata a intregii conduceri a ASF. ASF este o cloaca unde si-au gasit loc de parcare toti clientii politici, altfel profund incompetenti si nepregatiti pentru aceasta munca. Fie ca vorbim de Radu Rusanu, de Daniel Daianu, de Ursache, de sotia domnului Chitoiu, de Dan Mircea Popescu, de doamna Zgonea, de consilierii primului-ministru, toata aceasta cloaca trebuie curatata de la ASF".

De asemenea, presedintele a adaugat ca ar trebuit facut din ASF "o institutie cu autoritate profesionala si morala". In acest sens, Agerpres citeaza:

"Poate o sa-mi spuneti de ce spun despre domnul Daianu, ca are o imagine buna. O avea o imagine buna, dar il stiu cand a fost ministru in Guvernul Conventiei. Acolo n-a fost in stare de nimic. La televizor da din gura inteligent chiar. Dupa ce s-a dovedit foarte priceput in afacerile personale cu Sima, a venit sa-si recupereze pierderile facand parte din conducerea ASF. Eu il invit sa aiba decenta sa-si recupereze pierderile din alta parte. Iar Rusanu n-are nicio legatura cu piata de capital. Taxele impuse pietei de capital pentru a-si putea sustine salariile pe care si le-au dat sunt nepermise si fac viata grea firmelor care sunt pe piata de capital".

Totodata, presedintele a declarat ca ASF pare sa fie "arborele genealogic al USL". "Ii gasesti cu rude, cu nasii, cu cumetrii, cu toata lista de clientela, arborele genealogic al USL, asta este ASF! si el este reprezentativ si pentru clientelism si pentru incompetenta.

De aceea, cer Parlamentului, cel care controleaza ASF, sa isi ia rolul in serios si sa curete imediat ASF, organizand un sistem de desemnare a conducerii ASF si a personalului din ASF care sa elimine clientelismul si incompetenta. Nu ne putem juca cu o piata de 10 miliarde de euro. Sigur, ea este foarte mica in raport cu pietele din alte tari, dar pentru Romania este o piata importanta", a declarat presedintele, potrivit Agerpres.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Scandal neasteptat in cazul unei institutii majore. Reactia presedintelui":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016