Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva
la 06 Aug. 2013 Exclusiv
In luna iunie numarul celor care inregistreaza restante de plata la banci si institutii financiare a inregistrat o crestere de 0,63%, ajungand la ajungand la 740.180 persoane, fata de mai 2013, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Astfel, fata de luna precedenta, numarul inregistrat in luna iunie este mai mare cu 4.680 persoane si cu 10.047 in crestere fata de nivelul din iunie 2012.
Potrivit datelor BNR, valoarea totala a restantelor a crescut, in iunie, cu 1,66% fata de luna mai, la peste 10,403 miliarde lei. Din totalul restantelor, peste 7,562 miliarde lei aveau intarziere mai mare de 90 de zile.
In plus, din cele circa 10,403 miliarde lei, peste 4,290 miliarde lei erau restante in euro, 3,938 miliarde erau restante in lei, 2,141 miliarde echivalent lei in alte valute si circa 33,1 milioane echivalent lei in dolari SUA.
Sursa: Agerpres

Manual de politici contabile - Stick USB

Cartea Verde a TVA

Agricultura Noutati fiscal-contabile Monografii contabile specifice

Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Votati articolul "Creste numarul celor care nu-si mai achita creditele":
Rating:
Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Rating:
Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Articole similare
Veniturile din dobanzi realizat de catre nerezidenti. Ce impozite calculam?Esti specialist in domeniul fiscal-contabil? Cunosti la perfectie legislatia? Rentrop& Straton te asteapta in echipa!Cum facturam corect plata in arenda, tinand cont de TVA?Cornea: Cu atatea TAXE SI IMPOZITE am depasit epoca fanariota, considerata ce mai impovaratoareIntelesul expresiei - inlocuieste factura initialaUltimele articole
Ce taxe trebuie sa platesti in Romania daca ai o afacere. Lista COMPLETAProtejati-va eficient impotriva sanctiunilor INJUSTE dispuse de ANAF! Hotarari CJUE si ICCJ care sunt in avantajul dumneavoastraLipsa numerar in casierie. Soldul este considerat cheltuiala deductibila sau nedeductibila la calculul impozitului?Facilitati fiscale pentru companiile care ofera ajutor umanitar, conform OUG 20/2022Cod de TVA anulat. Corectare situatie fiscala
Mai multe articole despre Taxe si Impozite
Articole similare
Analiza comparativa: avantaje si dezavantaje aferente achizitionarii unui imobil sau inchirieriiCertificatul de atestare fiscala. Un nou proiect legislativNoutati legislatie fiscala 22-26 iunie 2009 - Monitorul OficialProgramul “O familie, o casa†ar putea deveni “Noua casaâ€. Statul garanteaza 60% din CREDITEle ipotecare pentru locuinteOpenBudget arata ce taxe si impozite platesc salariatii si unde ajung banii publiciUltimele articole
Persoanele fizice au fost incluse, conform Legii 134/2023, in categoria dezvoltatorilor imobiliari. Acestea vor putea acorda si CREDITE4 provocari pentru dezvoltarea unui business mic si cum le faci fata cu succesNoua Casa in 2023: Programul continua si anul acesta cu un plafon de garantii de 1,5 miliarde de lei (Proiect)Legea 128/2022: Utilitatile, taxele si impozitele vor putea fi platite cu cardul si ONLINE, nu doar in mod fizic, la casierieMonografie leasing financiar AUTO. Cum se inregistreaza datoriile si creantele exprimate in lei?
Mai multe articole despre credite
Articole similare
Restantier la bugetul general consolidat? Ce ar trebui sa stiiFinante-Banci: Creditul cu buletinul arde buzunarele RESTANTIERIlorModificarea procedurii de publicare a listelor debitorilor care inregistreaza obligatii fiscale restanteLista ANAF: Atentie, RESTANTIERI!75 la suta dintre restantele firmelor din Romania au intarzieri de peste un anUltimele articole
Alex Milcev (EY Romania): Numarul celor care vor intra in sistemul de split TVA s-ar putea sa creascaDocumente esentiale pentru Asociatiile de Proprietari
Mai multe articole despre restantieri

Atentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Aplicarea corecta a cotelor de TVA. 5 studii de caz"