Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Fostul ministru delegat pentru IMM-uri a fost premiat pentru scaderea TVA-ului la 9% pentru pachetele turistice

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 16 Mar. 2015 Exclusiv
Tags: imm, scaderea tva-ului, pachetele turistice, promovare turistica, turism

La finele saptamanii trecute, Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania a acordat, vineri seara, premiile pentru industria turismului, printre premianti numarandu-se fostul ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu, pentru pentru sprijinul acordat turismului romanesc prin adoptarea legii de scadere a TVA la 9% pentru pachetele turistice din Romania si adoptarea Legii Tichetelor de vacanta.

Totodata, a fost acordat un premiu special si Republicii Populare Chineze, pentru sustinerea turismului romanesc prin intermediul unei campanii nationale televizate realizate cu scopul atragerii turistilor chinezi in Romania, scrie Agerpres.

Sursa informeaza si ca au fost acordate premii speciale vicepresedintelui ANT, Mirela Matichescu, pentru parteneriatul dezvoltat intre ANT si industria turistica si Federatiei de Promovare Turistica a Moldovei.

Potrivit sursei, premiile au fost acordate, pe regiuni, atat unor institutii din turism, autoritati locale, asociatii profesionale din domeniu, dar si unor operatori privati care s-au remarcat prin activitate de promovare a turismului romanesc.

Dintre autoritatile locale, au primit premii primaria satului Botiza, din judetul Maramures, pentru pastrarea traditiilor, primaria Alba Iulia pentru punerea in valoare a celei mai mari cetati din Romania ALBA, primaria Sectorului 3 a municipiului Bucuresti pentru reabilitarea integrala a bulevardului Unirii si primaria municipiului Constanta pentru reabilitarea integrala a falezei din Constanta si Mamaia.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Fostul ministru delegat pentru IMM-uri a fost premiat pentru scaderea TVA-ului la 9% pentru pachetele turistice":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016