Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Inscriere la Topul National al Firmelor Private din Romania ? 28 octombrie

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 09 Oct. 2014 Exclusiv
Tags: topul national al firmelor private, intreprinderi, industrie, bucuresti, 28 octombrie

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) in parteneriat cu Camera Deputatilor si Oameni si Companii, organizeaza in data de 28 octombrie 2014, incepand cu orele 10:15, la Palatul Parlamentului, Sala Al.I.Cuza, "Topul National al Firmelor Private din Romania - TOP 2013", eveniment inclus in campania "Saptamana europeana a IMM-urilor", editia 2014, coordonata de catre Directia Generala Intreprinderi si Industrie a Comisiei Europene.



"Topul National al Firmelor Private din Romania" este un eveniment deosebit de important pentru mediul de afaceri, asigurand recunoasterea meritelor intreprinzatorilor si promovarea celor mai performante intreprinderi, transpunand bunele practici internationale in domeniu, avand o traditie indelungata (21 editii) si fiind recunoscut la nivel european si international (de catre Uniunea Europeana a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii - UEAPME si de catre Asociatia Mondiala a Intreprinderilor Mici si Mijlocii - WASME).

    Este cea mai mare reuniune de firme performante din Romania- peste 1.000;

    Participa Primul-Ministru al Romaniei si Secretarul General al Uniunii Europeane a Artizanatului si a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (UEAPME), dl. Peter Faross;

    Sunt premiate cu diplome si trofee cele mai performante intreprinderi ale anului 2013;

    Este o excelenta ocazie de a face contacte de afaceri si de a va promova firma;

    Evenimentul va fi intens mediatizat pe posturile de televiziune, radio si presa scrisa;

    Puteti creste notorietatea companiei dumneavoastra la nivel national, regional si judetean, prin participarea in calitate de expozant, in spatiul special amenajat.


Programul evenimentului:

    09:00 – 10:15 Inregistrarea participantilor

    10:15– 10:40 Cuvant de deschidere prof. univ. dr. Ovidiu NICOLESCU, Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR)

    10:40 – 11:30 Discursuri reprezentanti ai autoritatilor

    11:30 – 14:30 Decernare de premii celor mai performante intreprinderi ale anului 2013

    14:30 – 16:30 Pranz tip bufet si networking


Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este dna Cristina Gobeaja, e-mail: cristina.gobeaja@oamenisicompanii.ro, telefon: 0731.077777.

Partenerul principal al evenimentului este Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR). Partenerul exclusiv al evenimentului pentru domeniul asigurarilor este Groupama Asigurari SA.

Evenimentul este sustinut de immromania.ro, administratie.ro, machiavelli.ro si comunipedia.ro.

Partnerii media principali sunt The Money Channel TV, National TV si N24 Plus.

Partenerii media ai evenimentului sunt urmatorii: Adevarul, Avocatnet.ro, Apulum 94, Bursa, Bestjobs.ro, Businessavenue.ro, Business24.ro, Business-Adviser.ro, Business Point, Business Woman, Calendarevenimente.ro, Centruldepresa.ro, Comunicatedepresa.ro, Comunicatemedia.ro, Conso.ro, Curierul National, Economistul, Ecomunicate.ro, Efin, finantare.ro, firme.ro, Foreign Policy, Hotnews.ro, Intreprinzatori.ro, Lege5, Legal magazin, livepr.ro, Manager.ro, managemenetulproiectelor.ro, Media Bloc, Nastratin, plandeafacere.ro, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Antena Satelor, Radio Romania Regional, Risco.ro, Red House, simonastraton.ro, Smartfinancial.ro, superlege.ro, Spin Media, Top Business, ziare.com.

Sursa: CNIPMMR
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Inscriere la Topul National al Firmelor Private din Romania ? 28 octombrie":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016