Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cum foloseste un investitor evreu cele 10.000 de hectare pe care le detine in Romania

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 18 Iul. 2011
Tags: investitii, terenuri, agricultori

Compania Willbrook International este in acest moment cel mai mare dezvoltator-proprietar de terenuri din tara noastra. Omul de afaceri Eyal Ofer detine astfel terenuri pe teritoriul Romaniei care ...

Compania Willbrook International este in acest moment cel mai mare dezvoltator-proprietar de terenuri din tara noastra. Omul de afaceri Eyal Ofer detine astfel terenuri pe teritoriul Romaniei care ocupa o suprafata totala de 10.000 de hectare.

Aceste terenuri aflate atat in apropierea Bucurestiului, cat si in zonele de langa alte orase, nu prezinta in acest moment investitii in curs, iar proprietarul a decis sa concesioneze o parte dintre acestea pentru moment, chiar daca incasarile sunt foarte mici si, potrivit declaratiilor acestuia, considerate "maruntis".

In concret, aceste terenuri sunt concesionate in vederea cultivarii de legume, dar acestea ar avea valoare atunci cand s-ar investi in ele prin constructii. In acest sens, Eyar Ofer a declarat: "Avem 10.000 hectare de teren in Romania, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara. Ce facem cu ele? Cultivam rosii. Terenul nu produce nimic, are valoare doar cand construiesti pe el. Am concesionat o parte din terenuri, nu pot sa va spun exact ce suprafata, unor agricultori care cultiva rosii. Nu sunt profitabile, dar mentinem terenul in circuit. Anual incasam 5.000 de euro pe hectar. Este maruntis".

Pentru o reprezentare apropiata de realitate a dimensiunilor terenurilor pe care le detine Willbrook International, se poate face o comparatie cu suprafata pe care se intinde Casa Poporului, aceasta fiind de 330.000 mp. Prin urmare, cele 10.000 de hectare ar echivala cu mai mult de 300 de constructii similare ca suprafata.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cum foloseste un investitor evreu cele 10.000 de hectare pe care le detine in Romania":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016