Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Va informam ca a fost prelungit printr-un nou ordin termenul privind efectuarea unor verificari cu privire la arieratele si platile restante inregistrate de unitatile/subdiviziunile administrativ-teritoriale.
Astfel, in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 119/4.03.2013, a fost publicat Ordinul viceprim-ministrului, ministrului Finantelor Publice nr. 277/2013 pentru modificarea si completarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrului Finantelor Publice nr. 241 privind imputernicirea personalului directiilor generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti in vederea efectuarii unor verificari cu privire la arieratele si platile restante inregistrate de unitatile/subdiviziunile administrativ-teritoriale.
Potrivit actului normativ mentionat mai sus, se prelungeste termenul pana la care personalul directiilor generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti poate sa efectueze verificari cu privire la arieratele si platile restante inregistrate de unitatile/subdiviziunile administrativ-teritoriale, respectiv pana vineri, 15 martie 2013.
Totodata, in cadrul acestor verificari, se va urmari si respectarea prevederilor art. 14 din Legea nr. 273/2006 privind finantele publice locale, cu modificarile si completarile ulterioare, in ceea ce priveste existenta prevederilor bugetare si a surselor de finantare la momentul angajarii cheltuielilor.
O alta modificare vizeaza prelungirea termenului pana la care "Situatia centralizata privind rezultatele verificarilor efectuate cu privire la arieratele si platile restante inregistrate de unitatile/subdiviziunile administrativ-teritoriale" se transmite la Ministerul Finantelor Publice - Directia generala de sinteza a politicilor bugetare, respectiv pana miercuri, 20 martie 2013, inclusiv.
Cartea verde a contabilitatii
Ghidul practic al contabilitatii in 2024 Legislatie explicata - Exemple detaliate - Monografii contabile complete
Ghidul practic al contabilului din domeniul constructiilor
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!
Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Rating:
Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Articole similare
Achitarea ARIERATElor inregistrate de unele unitati administrativ-teritoriale si institutii publiceLegea 140 din 2013 modifica acordarea imprumuturilorNou proiect de OUG privind unele masuri fiscale si angajamente externePrioritatile IMM-urilor pentru noul Guvern in 2016Ce modifica noul guvern in privinta TVAUltimele articole
ANAF: Incasarile prin plata voluntara in primele 8 luni ale lui 2023 sunt de peste 95%Valoarea ARIERATElor nerecuperabile din TVA a ajuns la 7,1 miliarde de leiANAF continua publicarea listelor persoanelor cu restante fiscale: micii contribuabiliProcedura folosita de ANAF la publicarea debitorilor care inregistreaza obligatii fiscale restanteOPANAF 1164/2016 actualizeaza plafoanele pentru lista datornicilor intocmita de ANAFArticole similare
MFP estimeaza ca 13 comune ar fi in stare de insolventaCe operatiuni efectuam pentru compensarea unor creante fiscale restante la bugetul local?Nou in Monitor: Se modifica legea nr. 273 din 2006 privind finantele publice localeNou proiect pentru intarirea disciplinei financiare. Reguli noi pentru operatorii economici!Ordin publicat de ANAF privind platile restanteUltimele articole
Institutiile publice pot solicita compensarea obligatiilor restante pana la 31 octombrieControlul preventiv si platile restante. Noile prevederi MFP!Deblocarea financiara a unitatilor administrativ-teritoriale. Procedura 2013Noutati fiscale: Achitarea obligatiilor de plata restanteDocumentar fiscal: Procedura de declarare a situatiei de criza financiaraArticole similare
Microintreprindere. Cum se face trecerea de la impozitul pe profit la impozitul specificFirme care achizitioneaza marfa non-UE si vor sa o revanda. Care sunt implicatiile fiscale?Inregistrare TVA respinsa la rambursare. VIDEOImport soft pe hardisk. Conditia de livrare DDP. Tratament fiscal TVAZoom fiscal: Ce trebuie sa stiti despre recunoasterea imobilizarilor corporaleUltimele articole
Ce trebuie sa stie firmele despre sanatatea si securitatea zilierilor cu care lucreazaOUG 107/2024. Care sunt principalele 5 masuriRO e-Transport: Cum se declara in sistem utilajele inchiriateCum se declara in D394 facturile si bonurile fiscaleLista seminariilor web ANAF pentru luna august a fost publicataAtentie contabili!
Modificari importante privind cotele de TVA!Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"