Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministrul Finantelor, despre rectificarea bugetara: Nu s-a decis nimic. Va fi postata pe site-ul MFP saptamana aceasta

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 30 Iul. 2019
Tags: rectificare bugetara, mfp, teodorovici

Rectificarea bugetara va fi publicata pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP) in decursul acestei saptamani, anunta ministrul de resort, Eugen Teodorovici, sprecizand ca, in sedinta Cex a PSD, de luni, nu s-a discutat nimic legat de acest subiect.

Intrebat ce s-a discutat legat de rectificarea bugetara in sedinta Comitetului Executiv (Cex), ministrul Finantelor Publice a raspuns scurt: "Nu s-a decis nimic, nu s-a discutat". 

De altfel, acesta nu a oferit prea multe detalii despre acest subiect, oferind acelasi raspuns scurt si la intrebarile jurnalistilor privind sumele de bani care vor fi alocate administratiilor locale la rectificare.  "O sa vedeti cand se posteaza pe site", a precizat Teodorovici.
 
Intrebarile privind banii care ar urma sa fie taiati de la anumite ministere, precum Educatia, Sanatatea sau Transporturile, au ramas tot fara un raspuns clar din partea sefului de la Finante care, insa, a avut mult mai multe de spus legat de masurile ce ar trebuie luate pentru a se evita producerea unor tragedii precum cea de la Caracal – in care o tanara de 15 ani care a sunat la 112 pentru a cere ajutor in cazul propriei rapiri ar fi murit, dupa ce oamenii legii au “bajbait” si s-au “balbait” timp de 19 ore de la primul apel. (detalii despre acest subiect puteti citi AICI >>).
 
"O sa cititi pe site si o sa vedeti comentariile ministrilor de resort", a spus ministrul Teodorovici, legat de banii care vor fi taiati/alocati fiecarui minister in parte, subliniind faptul ca proiectul privind rectificarea bugetara va fi postat pe site-ul Ministerului de Finante in saptamana in curs.
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministrul Finantelor, despre rectificarea bugetara: Nu s-a decis nimic. Va fi postata pe site-ul MFP saptamana aceasta":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016