Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Oficial de la ANAF: Recrutarile pentru specialistii Directiei de management al riscului se vor face intern

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 20 Feb. 2020
Tags: anaf, directia de management al riscului, recrutare, angajare

Directia de management al riscului, din cadrul ANAF, va avea cei mai buni specialisti - recrutati intern, pe baza CV-ului personalului, anunta presedintele Agentiei, Mirela Calugareanu.

Prezenta, miercuri, la "Conferinta Anuala de Taxe" organizata de PwC Romania, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat ca din grupul de evaluare a celor mai buni specialisti care urmeaza sa populeze Directia de management al riscului fac parte oamenii cu prestigiu profesional din ANAF.

"ANAF trebuie sa functioneze ca o companie in viitor. Pentru popularea cu cei mai buni specialisti a Directiei de analiza de risc sau de management al riscului, cum o numim prin acest HG, vom face o recrutare interna, pe baza CV-ului personalului. Am creat un colectiv, un grup, din care fac parte oamenii cu prestigiu profesional din ANAF si cu care discutam si evaluam fiecare persoana care doreste sa acceada la conducerea acestei directii de management al riscurilor. Totodata, noi am inceput un proces puternic de pregatire profesionala a angajatilor nostri", a declarat presedintele ANAF Mirela Calugareanu.

Aceasta sustine ca necesitatea infiintarii unei directii generale de management al riscurilor se va reflecta in aplicarea unor tratamente diferentiate in relatia cu contribuabilii.
 
"Am propus infiintarea unei directii generale de management al riscurilor, care se va ocupa de analiza de risc si nu numai. In Directia Generala de Mari Contribuabili exista deja o astfel de clasificare pe tot ceea ce inseamna portofoliu de mari contribuabili, dar noi vom avea la nivel national o asemenea scorizare si clasificare a contribuabililor. Acesta va insemna pe care le vom aplica in relatia cu contribuabilii", a mai spus Calugareanu.
 
Declaratiile au fost facute in contextul in care Ministerul Finantelor Publice a pus, marti – 18 februarie – in dezbatere publica un proiect de hotarare privind reorganizarea activitatii ANAF. Masurile propuse de reorganizare a ANAF vin in aplicarea celor aprobate prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 24/2020.
 
Despre acest subiect puteti citi mai multe AICI >>
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Oficial de la ANAF: Recrutarile pentru specialistii Directiei de management al riscului se vor face intern":
Rating:

Nota: 4.17 din 5 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016