Atentie contabili!


Modificari importante privind TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 

UGIR 1903: Aproximativ 50.000 de firme vor da faliment pana in martie 2010!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 05 Nov. 2009
Tags: firme, faliment, ugir

Aproximativ 50.000 de firme vor da faliment pana la jumatatea lunii martie anul viitor, iar numarul de someri va creste cu circa 100.000 in urmatoarele doua luni, au declarat, joi, reprezentantii ...

Aproximativ 50.000 de firme vor da faliment pana la jumatatea lunii martie anul viitor, iar numarul de someri va creste cu circa 100.000 in urmatoarele doua luni, au declarat, joi, reprezentantii UGIR-1903.

"40.000 - 50.000 de firme vor da faliment pana in luna martie, atunci Romania va cunoaste criza. Culmea acesteia o vom atinge la jumatatea lunii martie, inceputul lunii aprilie", a declarat, joi, vicepresedintele UGIR-1903, Mihai Pasculescu.

De asemenea, presedintele patronatului, Ioan Cezar Coraci, a precizat ca Romania se poate astepta la inca 100.000 de someri in urmatoarele doua luni.

"Un numar de 450.000 - 500.000 de someri este acceptabil, se inscrie intr-o medie europeana, insa peste 650.000 de someri este deja proasta guvernare", a adaugat Coraci.

La inceputul luni noiembrie, Comisia Europeana (CE) anticipa ca rata somajului din Romania va creste semnificativ in acest an, pana la 9%, de la 5,8% in 2008, urmata de o reducere usoara in 2010, pana la 8,7%, potrivit prognozei de toamna.

In prognoza de primavara, CE se astepta ca rata somajului sa creasca doar pana la 8% in 2009 si sa scada usor la 7,7% in 2010. Datele CE sunt dupa metodologia Biroului International al Muncii (BIM).

Comisia Nationala de Prognoza (CNP) estimeaza pentru acest an o rata a somajului de 7,6%, care ar urma sa scada pana la 6,2% in 2010, dupa standardele romanesti (cifre inregistrate de ANOFM).

Cum justificam legal scutirea de TVA

Cum justificam legal scutirea de TVA

Vezi detalii

Autoturisme SECOND HAND. Tratament fiscal-contabil

Autoturisme SECOND HAND. Tratament fiscal-contabil

Vezi detalii

Modele editabile pentru Calculatia Costurilor!

Modele editabile pentru Calculatia Costurilor!

Vezi detalii

Dupa criteriile BIM, CNP anticipeaza o rata a somajului de 8,4% in 2009 si de 7,7% in 2010.
Sursa: UGIR 1903, Money

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Votati articolul "UGIR 1903: Aproximativ 50.000 de firme vor da faliment pana in martie 2010!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi





MODIFICARI Majore privind TVA. 5 studii de caz + explicatii detaliate

Atentie contabili!

Modificari importante privind TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti.

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTva.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special
"MODIFICARI Majore privind TVA. 5 studii de caz + explicatii detaliate" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

MODIFICARI Majore privind TVA. 5 studii de caz + explicatii detaliate Modificari importante privind TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti.!
Abonati-va la Newsletter-ul InfoTva.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!

"MODIFICARI Majore privind TVA. 5 studii de caz + explicatii detaliate"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016