Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Asociatiile de proprietari in 2021. Declararea si plata impozitelor si contributiilor aferente veniturilor din contractele de mandat

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 18 Feb. 2021 Exclusiv
Tags: asociatii de proprietari, contracte de mandat, declaratia 112

Obligatiile fiscale fac obiectul declararii in formularul 112 ,, Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate".

Imediat va fi selectat la randul 1 Tip asigurat d.p.d.v. contract de munca din Anexa nr. 1.2 - Asigurat tipul de asigurat „4-Membri ai comisiei de cenzori sau comitetului de audit, membri in consilii, comisii, comitete si altele asemenea: presedintii asociatiilor de proprietari sau alte persoane care isi desfasoara activitatea in baza contractului de mandat in asociatii de proprietari.”.


NOU! Modificare de ultima ora a Declaratiei 112. Vezi cum arata noul formular««


In mod asemanator se vor reflecta si obligatiile datorate pentru celelalte persoane remunerate in baza contractului de mandat, precum membrii comitetului executiv si cenzorul sau membrii comisiei de cenzori.

Administratorul, poate fi atat persoana fizica, angajat cu contract individual de munca, persoana fizica autorizata sau cu persoana juridica cu obiect de activitate administrarea condominiilor.

Administratorii sunt angajati pe baza de contract individual de munca sau contract de prestari servicii, cu respectarea prevederilor legale în vigoare.


Atentie! Asistam la MODIFICARI MAJORE in legislatia privind Asociatiile de Proprietari!  Stiti cum se aplica legislatia, regulile contabile si fiscale la asociatiile de proprietari? click AICI««

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Asociatiile de proprietari in 2021. Declararea si plata impozitelor si contributiilor aferente veniturilor din contractele de mandat":
Rating:

Nota: 3.17 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016