Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

O noua campanie pentru bonul fiscal si extragere cu premii. De data aceasta, nu ANAF o demareaza

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 28 Apr. 2015 Exclusiv
Tags: plata cu cardul, campania, 1 mai, maestro, mastercard

Campania "Cere bonul fiscal! Plateste cu cardul MasterCard sau Maestro! Noi te premiem!" va demara la 1 mai si e organizata de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania - InfoCons si MasterCard.


Aceasta campanie anunta ca premiile insumeaza aproximativ 1,7 milioane de lei. Conform declaratiilor facute de directorului general pe Romania al MasterCard, Cosmin Vladimirescu, informeaza Agerpres, in perioada 1 mai — 31 decembrie 2015, toate platile realizate la comercianti pe teritoriul Romaniei cu cardurile MasterCard si Maestro vor fi inscrise automat la extragere, iar fiecare tranzactie cu carduri contactless va intra cu sanse duble in tragerea la sorti. Astfel, lunar, vor fi acordate 300 de premii de cate 500 lei, precum si 10 premii de cate 5.000 lei (premiile sunt in valoare neta, taxele fiind acoperite).

De asemenea, vor avea loc doua extrageri cu trei premii a cate 15.000 de lei, urmand ca de Craciun sa aiba loc o extragere speciala, in cadrul careia vor fi acordate sase premii in valoare de cate 15.000 lei.

Conform aceleiasi surse, "Cere Bonul Fiscal!" reprezinta o campanie inceputa in urma cu sapte ani, cu scopul de a creste gradul de constientizare in randul consumatorilor asupra faptului ca bonul fiscal inseamna fiscalizare, produse sigure si posibilitatea de a face o sesizare eficienta. Plata cu cardul aduce un plus acestei campanii, intrucat consumatorul obtine toate aceste beneficii direct, doar platind cu cardul, in conditiile in care comisionul aferent tranzactiei este zero.

"Sustinem plata cu cardul pentru un produs sigur, necontrafacut si pentru faptul ca, astfel, consumatorul obtine dovada tranzactiei pentru garantia produselor. Credem ca este important, ca si cetateni europeni, sa constientizam aceste beneficii si sa adoptam o noua atitudine", a declarat presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania — InfoCons, Sorin Mierlea, citat de Agerpres.

Campania beneficiaza de sprijinul Secretariatului General al Guvernului, al Ministerului Educatiei si Cercetarii stiintifice, al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala, al Federatiei Asociatiilor de Consumatori, al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii si al Jandarmeriei Romane.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "O noua campanie pentru bonul fiscal si extragere cu premii. De data aceasta, nu ANAF o demareaza":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016