Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ordin ANPC nr. 760/2019: Noi obligatii pentru operatorii economici

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 03 Ian. 2020
Tags: ordin anpc 760/2019, anpc, punct de lucru, obligatii firme

Firmele care au fost amendate si inchise temporar de organele de control ale Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor sunt obligate prin Ordinul ANPC 760/2019 sa afiseze pe usa de acces sau la intrarea in locatia unde isi desfasoara activitatea/punctul de lucru placheta cu masurile de oprire temporara dispuse de organele de control.

Ordinul ANPC nr. 760/2019 a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 911, din 12.11.2019, si intra in vigoare in termen de 30 de zile de la data publicarii lui in M. Of., adica la 12 decembrie 2019. 

Extras din Ordinul nr. 760/2019 privind obligatia operatorilor economici de a afisa pe usa de acces sau la intrarea in locatia unde isi desfasoara activitatea/punctul de lucru placheta cu masurile de oprire temporara dispuse de catre organele de control ale Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Art. 1. -
Prezentul ordin stabileste conditiile de informare a consumatorilor pe care trebuie sa le indeplineasca operatorii economici cu privire la masurile de oprire temporara dispuse de catre organele de control ale Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.
Art. 2. -
Operatorii economici in cazul carora au fost incheiate documente de control pentru incalcarea drepturilor consumatorilor cu privire la viata, sanatatea si securitatea acestora si prin care au fost dispuse masuri de oprire temporara a prestarii serviciilor, fabricatiei, comercializarii produselor sau a utilizarii acestora la prestarea serviciilor sunt obligati ca, pe usa de acces sau la intrarea in locatia unde isi desfasoara activitatea sau la punctul de lucru, sa pastreze afisata placheta prevazuta in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
Art. 3. -
Obligatia prevazuta la art. 2 ramane in vigoare pana cand organele de control ale Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor vor constata remedierea deficientelor.
Art. 4. -
Prezentul ordin intra in vigoare in termen de 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
 
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ordin ANPC nr. 760/2019: Noi obligatii pentru operatorii economici":
Rating:

Nota: 3.89 din 5 din 9 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016