Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

ANAF: Ordinul 938 din 2013 privind formularul de impunere anuala a contributiilor la sanatate

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 12 Aug. 2013 Exclusiv
Tags: formulare impozite, formularul 630, contributiile de asigurari sociale de sanatate, anul fiscal

ANAF a publicat recent pe pagina proprie Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 938 /2013 pentru aprobarea formularului 630 "Decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate". Va informam ca ordinul a fost publicat si in Monitorul Oficial nr. 485 din 2 august 2013.

Redam mai jos continutul acestuia:

Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 938 din 19 iulie 2013 pentru aprobarea formularului 630 "Decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate", publicat in Monitorul Oficial nr. 485 din 2 august 2013

in temeiul art. 12 alin. (3) din Hotararea Guvernului nr. 109/2009 privind organizarea si  functionarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, al art. 296^25 si al art. 296^28 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si al art. 228 alin. (2) din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala emite urmatorul ordin:


ART. 1

(1) Se aproba modelul si continutul formularului 630 "Decizie de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate", cod 14.13.02.19, precum si anexa "Situatie privind stabilirea contributiei lunare de asigurari sociale de sanatate", prevazute in anexa nr. 1.

(2) Anexa "Situatie privind stabilirea contributiei lunare de asigurari sociale de sanatate" face parte integranta din formularul prevazut la alin. (1).

ART. 2
(1) Formularul prevazut la art. 1 se utilizeaza pentru stabilirea obligatiilor anuale de plata a contributiei de asigurari sociale de sanatate, precum si pentru regularizarea sumelor datorate cu titlu de plati anticipate.

(2) Formularul prevazut la art. 1 se utilizeaza pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate incepand cu anul fiscal 2012.

(3) Anexa prevazuta la art. 1 alin. (2) se emite pentru fiecare categorie de venit pentru care se stabileste contributia de asigurari sociale de sanatate.

ART. 3
Formularul prevazut la art. 1 se comunica contribuabililor in conformitate cu prevederile art. 44 din Ordonanta Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

ART. 4
Caracteristicile de tiparire, modul de difuzare, de utilizare si de pastrare a formularului de la art. 1 sunt stabilite in anexa nr. 2.

ART. 5
Anexele nr. 1 si 2 fac parte integranta din prezentul ordin.

ART. 6

Directia generala proceduri pentru administrarea veniturilor, Directia generala de reglementare a colectarii creantelor bugetare, Directia generala de tehnologia informatiei, precum si directiile generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin.

ART. 7

Prezentul ordin se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala,
Gelu -Stefan Diaconu
Bucuresti, 19 iulie 2013.
Nr. 938.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri
Votati articolul "ANAF: Ordinul 938 din 2013 privind formularul de impunere anuala a contributiilor la sanatate":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016