Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Criza de specialisti

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 09 Iul. 2009
Tags: criza, specialisti,

Pe fondul crizei de management, vantul specializarii a inceput sa bata. In strainatate mai tare, in Romania adie.Viitorul consta in specializare. Specializarea este fundamentul puterii. Intr-o lume ...

Pe fondul crizei de management, vantul specializarii a inceput sa bata. In strainatate mai tare, in Romania adie.

Viitorul consta in specializare. Specializarea este fundamentul puterii. Intr-o lume complexa si dinamica, asa cum este cea in care traim, doar specialistii pot patrunde adanc cu intelegerea si pot rezolva rapid si precis problemele.

Acum oamenii inca nu sunt foarte specializati, nici in Romania si nici prin alte parti. Asta incepe deja sa se schimbe. Copiii vor fi invatati doar ce trebuie sa stie, si noi la fel.

Intr-adevar, specializarea va aduce cu ea si un pic de obtuzitate, in domeniile in care nu suntem specialisti. Dar constiinta specializarii ne va aduce si increderea in (alti) specialisti care ne spun cum stau lucrurile in domeniile in care nu excelam. Asa ca, una peste alta, dulceata pe clatita, va fi mai bine decat acum, cand toata lumea se pricepe la orice...

Specializarea si pasiunea sunt lucruri diferite. Noi, specialistii, avem si noi pasiunile noastre, ascunse in suflete de specialisti. Eu sunt specialist in dreptul muncii.

Contabilitatea si fiscalitatea doar ma pasioneaza. Dumneavoastra sunteti specialisti in contabilitate si fiscalitate.

Va pasioneaza dreptul muncii? In orice caz, pentru noi, specialistii, criza este mai usoara: suntem „interesanti“ si speram sa ramanem asa.

Imi tin respiratia si intreb:
– Nu avem a ne teme de criza, nu-i asa?

dr. Andrei Savescu
Coordonator Newsletter Taxe si Impozite Actual

Editorial preluat din Newsletter-ul Taxe si Impozite Actual nr. 31/iunie 2009



Drepturile de proprietate intelectuala asupra continutului acestui articol apartin Editurii Rentrop & Straton. Articolul poate fi preluat in limita a 500 de caractere, cu conditia sa fie insotit de textul: "Sursa: Portalul infotva.ro" si link catre www.infotva.ro . In caz contrar, vom actiona conform legilor privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Criza de specialisti":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016