Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Reglementarile europene in domeniul telecomunicatiilor se schimba in favoarea clientilor incepand de miercuri, 25 mai

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 23 Mai. 2011
Tags: ue, telecomunicatii, internet

Consumatorii europeni vor beneficia, incepand de miercuri, de noi drepturi si servicii in domeniul telefoniei mobile si al Internetului, odata cu intrarea in vigoare a unor reglementari imbunatatite ...

Consumatorii europeni vor beneficia, incepand de miercuri, de noi drepturi si servicii in domeniul telefoniei mobile si al Internetului, odata cu intrarea in vigoare a unor reglementari imbunatatite in sectorul telecomunicatiilor, la nivelul UE.

Noile reguli vizeaza imbunatatirea serviciilor si cresterea concurentei in sectorul telecomunicatiilor si trebuie sa fie incluse in legislatiile nationale pana pe 25 mai, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene (CE).

Aceste prevederi includ dreptul clientilor de a schimba operatorul de telecomunicatii in doar o zi, fara modificarea numarului de telefon, acces la informatii mai clare referitoare la servicii, precum si protectia mai eficienta a datelor online.

Durata maxima a unui contract initial cu un operator poate fi de 24 de luni, iar cea minima care poate fi oferita de furnizorul de servicii de 12 luni.

Operatorii vor fi obligati sa furnizeze informatii clare referitoare la serviciile oferite abonatilor, inclusiv in privinta calitatii minime a acestora.

Abonatii la servicii de Internet trebuie sa primeasca informatii despre tehnicile de management al traficului si impactul asupra calitatii serviciilor. Contractele trebuie sa prevada si detalii legate de compensatii si returnarea de fonduri, daca nivelul minim al serviciilor nu este respectat.

Operatorii trebuie sa ofere totodata o protectie mai buna fata de accesul online neautorizat la datele personale ale clientilor , precum si fata de spam-uri (e-mailuri neautorizate), si sa informeze obligatoriu clientii in cazul breselor de securitate.

Comisia Europeana si Consiliul Autoritatilor Europene de Reglementare pentru Comunicatii Electronice (BEREC) vor avea prerogative sporite care vor spori predictibilitatea legislativa si vor permite operatorilor sa se dezvolte pe o piata de telecomunicatii pan-europeana.

CE a colaborat cu statele membre pentru introducerea fara probleme a noilor prevederi si va analiza lansarea unor proceduri de infringement impotriva tarilor care nu le-au aplicat la timp.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Reglementarile europene in domeniul telecomunicatiilor se schimba in favoarea clientilor incepand de miercuri, 25 mai":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016