Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Liderul PSD vrea sa puna ANAF-ul pe capul multinationalelor: Ministrul de Finante sa faca o analiza!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Alina Georgiana Costache la 24 Mai. 2019
Tags: anaf, legislatie fiscala, multinationale

Liderul Partidului Social Democrat ii cere ministrului de Finante sa faca o analiza clara cu privire la activitatea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala - pe care o acuza de aplicarea unor tratamente diferentiate companiilor nationale, fata de multinationalele cu capital strain.

Seful PSD, Liviu Dragnea, il someaza pe ministrul de Finante Eugen Teodorovici sa faca o analiza a activitatii ANAF pentru a se vedea clar daca exista aceasta tratare diferentiata, daca nu cumva anumite companii sunt obligate sa respecte niste legi, in timp ce in cazul altora exista o permisivitate mai ridicata.

"Am tot sperat ca ANAF sa controleze toate firmele, nu numai cu capital romanesc. Cele cu capital strain trebuie sa aiba acelasi tratament, trebuie sa respecte aceleasi legi", a declarat Liviu Dragnea, la o emisiune TV.

Acesta si-a manifestat convingerea ca inspectorii ANAF "merg ca pisicutii la multinationale, daca merg… La ANAF s-au tot schimbat conduceri…”.

Liviu Dragnea a mai precizat si ca a discutat situatia de la ANAF cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si ca nu sunt de acord ca ANAF-ul sa plece din start de la premisa ca firmele care au capital romanesc sunt puse pe incalcat legislatia fiscala in vigoare.

"Ministrul de Finante sa faca o analiza sa o prezinte in coalitie, nu acceptam, am vorbit si cu domnul Tariceanu, nu acceptam ca unii de la ANAF sa creada ca firmele romanesti sunt infractoare si trebuie lovite", a spus Dragnea. 

Citeste si:

MFP propune o serie de masuri legislative importante pentru mediul economic: Reducerea birocratiei ANAF si scaderea TVA la alimente

ANULAREA contributiilor recalculate de ANAF, pentru aproape 5 milioane de romani! (Propunere legislativa)
Alina Georgiana Costache de Alina Georgiana Costache
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.manager.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Liderul PSD vrea sa puna ANAF-ul pe capul multinationalelor: Ministrul de Finante sa faca o analiza!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016