Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Aglomeratie mare la ANAF: Peste o mie de persoane la o singura directie locala

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 17 Mar. 2016 Exclusiv
Tags: firme de apartament, anaf, 31 martie 2016, impozite, impozitul pe cladiri

In aceste zile, numarul de persoane care incearca sa depuna declaratii si sa isi achite impozitul pe cladiri la directiile locale a depasit cu mult capacitatea de lucru a functionarilor publici. Asa cum stim deja, acesta nu e un lucru nou, iar supraaglomerarea unitatilor cu cateva zile inainte de termenul limita a devenit deja un obicei vechi de ani buni.

Proprietarii firmelor de apartament sunt, in general, cei care fac zilele acestea cozi uriase la ghiseele directiilor de taxa si impozite.

Si pentru ca problemele sa nu se opreasca aici, “proprietarii de afaceri de apartament se plang in continuare ca functionarii nu stiu sa le explice clar ce acte trebuie sa depuna, conform noului Cod Fiscal", iar “confuzia este si mai mare cu cat acestia mai au la dispozitie pana pe 31 martie pentru a plati impozitele (impozitul pe cladiri - n.r.)", informeaza Digi24.ro.


 Potrivit reporterului Digi24, Laura Culita, reporter Digi24, la Directia Generala de Impozite si Taxe Locale din Sectorul 2 coada era formata din cateva sute de persoane. Reporterul a luat doar ca experiment un bon de ordine in momentul in care a ajuns la unitatea in cauza: bonul de ordine a iesit cu numarul 1305.

La ora 12, relateaza acelasi reporter pentru Digi24.ro, in fata ghiseului sosise randul bonului cu numarul 1119.


"Sunt probleme nu numai cu numarul mare de persoane care vor sa achite aceste impozite ci si cu cei care au de completat declaratiile pentru stabilirea impozitelor.

De la 1 ianuarie s-au schimbat declaratiile, iar oamenii spun acum ca nu stiu cum sa completeze aceste noi declaratii, ca li se cer mai multe documente si ca pierd si mai mult timp decat inainte.

Programul se termina la ora 14:30, asa ca foarte multi oameni vor fi nevoiti sa treaca si in zilele urmatoare prin acelasi chin pentru a-si plati taxele.", informeaza sursa de mai sus.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Aglomeratie mare la ANAF: Peste o mie de persoane la o singura directie locala":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016