Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Nu mai sunt bani pentru afacerile de la zero ale tinerilor antreprenori

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 26 Sep. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, intreprinderi mici, tinerii antreprenori, afaceri de la zero, imm-uri

Vesti nu tocmai bune pentru cei doreau sa investeasca in afaceri demarate de la zero. Aplicatia a devenit inactiva dintr-un motiv care tine de gestionarea acestor fonduri.


In concret, tinerii cu varste de pana in 35 de ani care voiau sa isi infiinteze o afacere cu bani primiti de la stat nu mai pot accesa fondurile nerambursabile pentru programul SRL-D coordonat de Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM), bugetul de 5 mil. euro dedicat acestui program fiind epuizat cu patru luni inainte de termen.

Potrivit informatiilor de pe site-ul AIPPIMM, aplicatia de inscriere a proiectelor pentru infiintarea SRL-D-urilor a devenit inactiva incepand cu data de 4 septem­brie 2013, insa reprezentantii institutiei nu au precizat cand si daca procesul de inscriere va fi reluat sau daca Ministerul Economiei ia in calcul acordarea unui buget su­plimentar pentru tinerii care ar vrea sa aplice in urmatoarele luni.

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism Maria Grapini nu a putut fi contactata de ZF pentru a preciza daca sistarea inscrierilor va dura pana la finalul acestui an sau daca vor fi alocati mai multi bani anul viitor pentru ca astfel de situatii sa nu se mai intample.

Sursa: Mediafax
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Nu mai sunt bani pentru afacerile de la zero ale tinerilor antreprenori":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016