keyboard_double_arrow_right

Atentie, contabili!

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"!

Adauga adresa de email si DESCARCA GRATUIT raportul realizat de specialisti

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal
keyboard_double_arrow_left

Preturile la alimente au scazut pentru al treilea an consecutiv

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 12 Ian. 2015 Exclusiv
Tags: preturile, produsele alimentare, fao, food price index, record

Printr-un nou comunicat de presa, FAO anunta ca indicele preturilor produselor alimentare mondiale, calculat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), s-a situat la o medie de 202 puncte in 2014, in scadere cu 3,7% comparativ cu 2013, anul trecut fiind de altfel al treilea an consecutiv de scadere a preturilor mondiale la alimente.

Potrivit Agerpres, FAO da lunar publicitatii propriul sau Food Price Index, care masoara modificarile de preturi inregistrate de un cos de alimente format din cereale, carne, produse lactate, uleiuri vegetale si zahar. in luna decembrie 2014, acest indice s-a situat la valoarea medie de 188,6 puncte, in scadere cu 3,2 puncte, sau 1,7%, fata de nivelul de 192,7 puncte inregistrat in luna noiembrie.

Pentru ansamblul anului 2014, preturile la patru din cele cinci produse din cosul analizat de FAO au scazut pana la, sau in apropiere de cele mai scazute niveluri din ultimii cinci ani. Exceptia o constituie preturile la carne, care in 2014 au atins un record de 199 de puncte, in crestere cu 8,1% comparativ cu 2013. in schimb, preturile la cereale au scazut cu 12,5% comparativ cu 2013, influentate de prognozele referitoare la productiile record si stocurile abundente. Preturile la produsele lactate au scazut cu 7,7%, la ulei cu 6,2% iar la zahar cu 3,8%.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Urmareste-ne pe Google News

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

[x]

Informatii vitale despre TVA: deducerea si rambursarea TVA, baza de impozitare, scutiri si operatiuni scutite de TVA.

Atentie contabili!

PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal Modificari importante privind planul de conturi!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"PLANUL DE CONTURI- modificari aduse de Noul Cod Fiscal"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016