Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ce declaratii privind TVA depunem la 25 iunie

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 21 Iun. 2012 Exclusiv
Tags: decont special tva, declaratii fiscale, 25 iunie, prestari intracomunitare, formular 300

Redam mai jos lista declaratiilor fiscale privind TVA pe care va trebui sa le depunem la Fisc pana la 25 iunie a.c. inclusiv in calitate de contribuabili, dupa caz.


Astfel, termenul de 25 iunie a.c. este ultima zi pentru:

- Depunerea Decontului de taxa pe valoarea adaugata Formular 300 (format electronic) de catre persoanele impozabile inregistrate ca platitori de TVA conform art. 153 C.F.

Lunar, trimestrial, semestrial, anual - dupa caz.

Baza legala: C.F.art.156^2 alin. (1), OPANAF 183/11

- Depunerea Decontului special de taxa pe valoarea adaugata  pentru luna precedenta Formular 301 (format electronic) de catre persoanele mentionate in  instructiunile de completare a formularului , pentru fiecare sectiune.
    
Baza legala: C.F. Art. 156^3 alin. (2), OPANAF 30/11

- Depunerea Declaratiei recapitulative privind livrarile / achizitiile /prestarile intracomunitare de bunuri  pentru luna trecuta   (Formular 390 VIES) de catre contribuabilii inregistrati in scopuri de TVA conform art. 153 sau 153^1 din C.F.
    
Baza legala: C.F.art. 156^4 si OPANAF 76/10

- Depunerea Declaratiei informative privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national aferente perioadei de raportare precedente (luna, trim. etc. ; perioada de raportare este cea declarata pentru depunerea decontului de TVA, prevazuta la art. 156^1 din C.F.) - Formular 394 - de catre:    

Pers. impozabile inreg. in scopuri de TVA in Romania, cf. art. 153 din C.F. obligate la plata taxei, cf. art. 150 alin. (1) si alin. (7) din C.F., pt. operatiuni impozabile in Romania, cf. art. 126 alin. (1).

Pers. impozabile inregistrate in scopuri de TVA in Romania, cf. art. 153 din C.F., care realizeaza in Romania, de la pers. impozabile inreg. in scopuri deTVA in Romania, achizitii de bunuri sau servicii taxabile.
    
Baza legala: OPANAF 3596/2011


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ce declaratii privind TVA depunem la 25 iunie":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016