Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Depune situatiile financiare prin ultimele versiuni

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 08 Feb. 2012 Exclusiv
Tags: soft a, situatii financiare, 31 decembrie, soft j, omef nr1969/ 2007, reglementari contabile

Softurile pentru situatiile financiare la 31 decembrie in conformitate cu OMEF nr. 1969/ 2007 au fost facute publice de catre autoritatile fiscale. Astfel, pot fi acum utilizate programele de asistenta pentru S1014-S1015-S1016-S1017, situatii financiare la 31 decembrie 2011 in conformitate cu Reglementarile contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial, aprobate prin OMEF nr. 1969/ 2007.


Situatiile financiare la 31 decembrie 2011 se depun la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice in format hartie si in format electronic sau se transmit in format electronic, avand atasata o semnatura electronica extinsa, in termen de de 120 de zile de la incheierea exercitiului financiar.


Descarca Soft A


Descarca S1014 - Soft J


Descarca S1015 - Soft J


Descarca S1016 - Soft J


Descarca S1017 - Soft J


Ghid de depunere a situatiilor financiare


Prevederi legale de completare a situatiilor financiare



Programele de asistenta constau intr-un fisier PDF avand atasat un fisier xml care contine formularele cod 10 si cod 20 la care trebuie atasat si un fisier cu extensia zip.

Fisierul cu extensia zip va contine documentele cerute de lege (de exemplu: note explicative la situatiile financiare anuale, situatia modificarilor capitalului propriu si situatia fluxurilor de numerar, dupa caz; raportul administratorilor; raportul de audit sau raportul comisiei de cenzori, dupa caz; propunerea de distribuire a profitului sau de acoperire a pierderii contabile; declaratia scrisa a persoanelor prevazute la art. 10 alin. (1) din legea contabilitatii, prin care isi asuma raspunderea pentru intocmirea situatiilor financiare anuale) scanate alb-negrulizibil, si cu o rezolutie care sa permita incadrarea in limita a 10 MB a fisierului PDF impreuna cu fisierul zip atasat.

Formatul electronic consta intr-un fisier PDF avand atasat un fisier cu extensia xml (datele din formularele cod 10, 20, 21, 25 si 26) si un fisier cu extensia zip (arhiva documentelor cerute de lege: raportul administratorilor, raportul de audit sau raportul comisiei de cenzori, dupa caz, procesul-verbal al adunarii generale privind aprobarea situatiilor financiare anuale, o declaratie pe propria raspundere a persoanei care are obligatia gestionarii entitatii).

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Depune situatiile financiare prin ultimele versiuni":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016