Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ce masuri doreste Ungureanu sa aplice in viitorul apropiat

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 07 Mar. 2012 Exclusiv
Tags: ungureanu, combaterea evaziunii fiscale, guvernare, absorbtia fondurilor europene

Participarea primului-ministru Mihai-Razvan Ungureanu la emisiunea "Prim Plan", la TVR, s-a finalizat cu mai multe concluzii privitoare la mediul de afaceri din Romania, fiind facute referiri si la masurile care ar trebui luate pentru combaterea evaziunii fiscale.

Premierul Ungureanu a amintit de faptl ca, in ceea ce priveste actiunile sale viitoare, este important sa se faca diferenta intre situatia din trecut si cea care va urma acestor schimbari:
"Ceea ce ma intereseaza pe mine apropo de bilant nu este ca, in momentul de fata, prin aceasta intalnire pe care aveti amabilitatea s-o gazduiti, sa fac un bilant pe o luna, care inseamna, de fapt, pe de-o parte, acomodarea cu problemele guvernarii, pe de alta parte, punerea in miscare a tuturor motoarelor posibile, astfel incat diferenta dintre modul de guvernare de astazi si modurile de guvernare trecute sa poata deveni vizibila".

De asemenea, premierul a amintit de importanta masurilor care ar trebui luate in perioada urmatoare, dintre acestea fiind numite si cele care se aplica pentru combaterea evaziunii fiscale si facilitarea absorbtiei fondurilor europene:

"Sunt lucruri despre care probabil ca ati vazut - publicul a parut receptiv - , de la combaterea evaziunii fiscale pana la accelerarea absorbtiei, saltul de absorbtie in fondurile europene, sunt procese care presupun adaptari aparent minore de procedura sau de reguli de functionare, se poate interveni, se pot face lucruri foarte bune. Nu garantez revolutii in cateva luni, sunt foarte realist si acest lucru l-am si spus, de altfel. in contextul pe care-l am, incepand cu contextul economic, social, intern, international si, tinand cont de termenii de calendar, fac exact ceea ce trebuie facut, in asa fel incat sa existe o diferenta de plus fata de guvernarile precedente. Si nu este teorie".

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ce masuri doreste Ungureanu sa aplice in viitorul apropiat":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016