Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Anunt ANAF: In septembrie vor fi organizate 113 intalniri cu contribuabilii

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ioana Andreea Pavel la 02 Sep. 2016 Exclusiv
Tags: formularul 088, declaratia 394, intalniri contribuabili, anaf, directii regionale

Agentia Nationala de Administrare Fiscala organizeaza in septembrie 113 intalniri cu contribuabilii, persoane fizice si persoane juridice.

Discutiile anuntate recent de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, in cadrul unui comunicat oficial, vor avea la baza teme de teme de interes general sau local. Cel mai probabil, contribuabilii vor reclama problemele actuale existente inclusiv dupa modificarea formularelor D 088 si D 394.

Va reamintim ca zilele trecute ANAF a anuntat ca va invita persoanele juridice la discutii in cadrul unui interviu privind anularea codului de TVA si criteriile de evaluare. Cu toate acesta, au existat deja situatii in care inclusiv invitatia la acest interviu a ajuns la cetatean dupa data stabilita pentru intalnire.

Un dosar referitor la Declaratia 088 si actualizarile din ultima perioada poate fi accesat AICI.

Potrivit ANAF, noile intalniri anuntate pentru contribuabili, diferite de cele privind Declaratia 088, sunt organizate prin unitatile teritoriale din cadrul celor opt Directii generale regionale ale finantelor publice, cu sprijinul si colaborarea anumitor organizatii profesionale. Temele de discutii sunt, in cele mai multe cazuri, propuse de contribuabili, de asociatii profesionale, de organizatii neguvernamentale sau vizeaza cele mai recente modificari ale legislatiei fiscale.

Contribuabilii interesati pot afla data, locul de desfasurare a intalnirii si subiectele puse in dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/Info Publice, la urmatorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul Callcenter-
ului, apeland la numarul de telefon: 031.403.91.60.

Pentru participarea la intalnirile organizate la sediile unitatilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul "Formularului de asistenta" de pe site-ul Agentiei. Le recomandam contribuabililor care doresc sa puna intrebari reprezentantilor nostri sa le transmita odata cu solicitarea.
Ioana Andreea Pavel de Ioana Andreea Pavel
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Anunt ANAF: In septembrie vor fi organizate 113 intalniri cu contribuabilii":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016