Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

In 2014, Finantele vizeaza extinderea bazei de impozitare si imbunatatirea colectarii

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 31 Oct. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, extinderea bazei de impozitare, mfp, noi taxe, diminuarea tva

Pentru 2014, Finantele au in vedere extinderea bazei de impozitare si imbunatatirea incasarii acestor venituri. Nu constituie masuri probabile taxele si impozitele noi, ci se doreste cresterea conformarii voluntare la plata obligatiilor fiscale, asa declarat miercuri, la finalul sedintei de guvern, ministrul Finantelor Publice, Daniel Chitoiu.



In plus, ministrul Finantelor a declarat:

"In prezent, Misiunea Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale este prezenta in Romania; in fiecare zi avem discutii. Sper sa finalizam pana luni discutiile pe proiectul de buget pe anul 2014 si sa avem un punct de vedere privind sursele de venituri, veniturile principale ale bugetului general consolidat pentru anul 2014.

In momentul de fata sunt scenarii, se fac scenarii legate de extinderea bazei de impozitare, nu de introducerea de taxe si impozite noi, privind imbunatatirea colectarii si cresterea conformarii voluntare. Datele preliminare nu putem sa le avem mai devreme de saptamana viitoare", a precizat ministrul Finantelor.

Oficialul MFP a afirmat ca reducerea cotelor de CAS sau diminuarea TVA la alte produse agroalimentare nu pot fi luate in discutie decat dupa ce autoritatile vor avea toate analizele si pe incasarile lunii octombrie si avand in vedere si indicatorii macroeconomici pentru proiectul de buget.

Sursa: Agerpres


Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "In 2014, Finantele vizeaza extinderea bazei de impozitare si imbunatatirea colectarii":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016