Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Cine ne asigura din nou ca nu vor creste taxele si impozitele

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 12 Aug. 2013 Exclusiv
Tags: taxe si impozite, liviu voinea, regimul fiscal, acordul cu fmi, accize

Un nou ministru a adus asigurari in ce priveste faptul ca taxele si impozitele vor ramane la acelasi nivel fara sa fie majorate in urma acordului cu FMI.




In acest sens, Liviu Voinea a declarat la Romania TV urmatoarele:

"Noul acord cu FMI nu prevede majorarea sau aparitia de noi taxe sau impozite. Am senzatia ca s-a intrat intr-o campanie in care se incearca sa se acrediteze ideea ca in Romania se schimba regimul fiscal si cresc taxele si impozitele. Nici vorba. Se modifica si se introduc cateva accize pentru alcool si pentru produsele de lux", a spus Voinea.

Acesta a precizat ca informatiile vehiculate in ultima perioada in spatiul mediatic cu privire la presupusul continut al Scrisorii de intentie catre FMI nu provin din surse oficiale.

"Informatiile vehiculate in ultima perioada in spatiul mediatic cu privire la presupusul continut al scrisorii de intentie catre FMI nu provin din surse oficiale siastfel ele nu pot fi confirmate. Pana in acest moment, proiectul scrisorii de intentie, respectiv cel al memorandumului cu FMI, nu sunt inca documente publice. Regulile partenerilor nostri internationali asa spun: pana nu se duc in boardul Fondului nu pot fi facute publice", a explicat Liviu Voinea.

Ministerul Finantelor Publice a precizat intr-un comunicat de presa ca scopul incheierii unui nou acord nu este legat de introducerea unor noi taxe si impozite.

"Continutul noii scrisori de intentie cu FMI prevede o intreaga serie de masuri necesare realizarii reformelor din domenii precum sanatatea, transporturile, sectorul energetic, absorbtia fondurilor UE, continuarea restructurarii companiilor de stat. Aceste reforme vizeaza asigurarea echilibrelor macroeconomice sustenabile si continuarea cresterii economice.

Potrivit MFP, finalizarea negocierilor cu partenerii internationali (Comisia Europeana, FMI, Banca Mondiala) si intocmirea proiectului scrisorii de intentie si a celui privind memorandumul de politici economice si financiare reprezinta un succes al Romaniei pe linia mentinerii increderii mediilor financiare internationale si a investitorilor straini in politicile macroeconomice ale Guvernului.


Sursa: Agerpres
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Cine ne asigura din nou ca nu vor creste taxele si impozitele":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016