Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

In august puteti participa la o intalnire directa cu ANAF

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Ioana Andreea Pavel la 04 Aug. 2016 Exclusiv
Tags: intalniri anaf, contribuabili, declaratia 394, formularul 088, luna august

In luna august aveti ocazia de a discuta direct cu reprezentanti ANAF in ce priveste problemele pe care le intampinati la depunerea unor declaratii sau in relatia cu autoritatile fiscale. In afara de sesiunile online de consultanta pe care ANAF le organizeaza in fiecare miercuri din saptamana, mai nou institutia a pus la cale si o serie de intalniri la nivel national. Intalnirile destinate contribuabililor, atat persoane fizice, cat si persoane juridice, consolideaza si imbunatatesc relatia contribuabil-ANAF si au ca obiectiv discutarea unor probleme de actualitate din domeniul fiscal.


Astfel, temele de interes general sau local amintite de ANAF sunt cele indicate frecvent de catre contribuabili si de catre mediul de afaceri, de la neclaritati in legislatie pana la adevarate controverse iscate de formulare precum Declaratia 394 sau formularul 088. Astfel, ANAF a anuntat recent ca in luna august organizeaza mai multe intalniri in cadrul carora vor avea loc dezbateri pe temele amintite mai sus.

Potrivit comunicatului transmis, Agentia Nationala de Administrare Fiscala organizeaza, in cursul lunii august, in  toata tara, peste 100 de intalniri cu contribuabilii, persoane fizice si persoane juridice, pentru a discuta teme de interes general sau local, care au fost propuse in cele mai multe cazuri de catre contribuabili, asociatii profesionale, organizatii neguvernamentale sau care vizeaza modificari recente, cum ar fi formularele de TVA D088 si D394, informeaza institutia.

Puteti consulta AICI lista intalnirilor cu contribuabilii.

De asemenea, ANAF a anuntat ca persoanele interesate sa participe la aceste intalniri pot afla data, temele propuse pentru dezbatere si locatia unde se tin intalnirile respective, si prin intermediul Call-center-ului, apeland la numarul de telefon: 031.403.91.60. Dupa formarea numarului 031.403.91.60, persoanele fizice trebuie sa selecteze tasta 1, iar persoanele juridice tasta 2. Pentru a participa la intalnirile organizate la sediile unitatilor fiscale, contribuabilii se pot programa prin intermediul "Formularului de asistenta" de pe site-ul Agentiei.
Ioana Andreea Pavel de Ioana Andreea Pavel
Redactor Fiscalitatea.ro si InfoTVA.ro

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "In august puteti participa la o intalnire directa cu ANAF":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016