Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Ministrul Finantelor: Codul fiscal va fi modificat pana la sfarsitul anului 2018

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 12 Apr. 2018
Tags: ministrul de finante, cod fiscal, modificare cod fiscal, comisia europeana

Ministrul Finantelor - Eugen Teodorovici - a declarat ca va avea loc o analiza "articol cu articol" a Codului fiscal, urmand apoi sa fie realizata o ultima modificare la sfarsitul anului.

"Ne oprim cu aceste modificari, in primul semestru, sa facem o analiza a Codului Fiscal, sa luam articol cu articol sa simplificam. La finalul anului sa venim cu o ultima modificare. Pot fi modificari care sunt obligatorii de facut", a anuntat Eugen Teodorovici la conferinta de prezentare a concluziilor Raportului de tara pentru Romania realizat de Comisia Europeana, potrivit Adevarul.ro.

Ministrul de Finante a adus un exemplu in ce priveste schimbarile obligatorii: "De exemplu, in vama firmele sub 100 de milioane de lei sunt obligate sa plateasca TVA-ul in vama, iar cele de peste 100 de milioane, cand valorifica ceea ce aduc. Ceea ce este o piedica pentru companiile noastre, care sunt sub acest plafon. Nu stiu cine a introdus acest lucru, dar trebuie schimbat".

"Sunt mai multe lucruri care se vor schimba astfel incat, de la 1 ianuarie 2019, sa avem un Cod Fiscal nou, care sa nu mai fie modificat", a adaugat ministrul de Finante.
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Ministrul Finantelor: Codul fiscal va fi modificat pana la sfarsitul anului 2018":
Rating:

Nota: 4.75 din 5 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016