Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Finantari POSDRU de minimum 500.000 de euro pe proiect, scoase in consultare publica

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 24 Nov. 2014 Exclusiv
Tags: posdru, finantare publica, incluziune sociala, ong-uri

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) a lansat, vineri, in consultare publica un apel de proiecte care sa primeasca finantari europene de minimum 500.000 de euro fiecare, in domeniul integrarii in munca.


Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Fondurilor Europene, noteaza HotNews.ro, pentru apelul "Sprijin pentru integrarea grupurilor vulnerabile pe piata muncii" vor fi asteptate proiecte derulate de institutii ale statului, precum Ministerul Muncii si Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului, insa acestea vor avea inclusiv parteneri privati, precum firme de formare profesionala, ONG-uri, organizatii ale cultelor religioase.

Grupurile tinta eligibile carora le vor fi adresate proiectele sunt: tineri peste 18 ani care parasesc sistemul institutionalizat de protectie a copilului, persoanele fara adapost, copii aflati in sistemul de protectie speciala a copilului, familii cu mai mult de doi copii - inclusiv familiile monoparentale, personal al agentiilor publice/ private care furnizeaza servicii sociale si de ocupare a grupurilor vulnerabile, personalul administratiei publice locale - inclusiv asistenti maternali, personal al Centrelor de Incluziune Sociala etc.

Scopul prezentei cereri de propuneri de proiecte este acela de a sprijini implicarea si activarea actorilor din mediul privat in implementarea planurilor ce vizeaza facilitarea ocuparii pe piata muncii pentru grupurile vulnerabile, a precizat MFE.

Apelul de proiecte isi mai propune sa sprijine tranzitia sistemului de ingrijire institutionalizat pentru copii catre servicii accesibile, sustenabile, de calitate, centrate pe drepturile copilului, integrate la nivelul comunitatii.

Pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene este publicata schita Ghidului Solicitantului Conditii Generale "Sprijin pentru integrarea grupurilor vulnerabile pe piata muncii", Axa Prioritara 6, Domeniul Major de Interventie 6.2 "imbunatatirea accesului si a participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii".

Ministerul Fondurilor Europene asteapta propuneri si sugestii pe marginea documentelor lansate in consultare publica pana la data 25 noiembrie 2014, ora 12.00, la urmatoarea adresa de e-mail: consultareGSCS@fonduri-ue.ro.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Finantari POSDRU de minimum 500.000 de euro pe proiect, scoase in consultare publica":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016