Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

FMI considera ca Romania a facut progrese in colectarea TVA-ului

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 28 Mar. 2011
Tags: tva, colectare, fmi, progrese

Reprezentantii Fondului Monetar International considera ca Romania a facut progrese in colectarea taxelor, printre care si TVA-ul. Expertii au cerut continuarea eforturilor pentru solutionarea ...


Reprezentantii Fondului Monetar International considera ca Romania a facut progrese in colectarea taxelor, printre care si TVA-ul. Expertii au cerut continuarea eforturilor pentru solutionarea presiunilor asupra cheltuielilor, in special in sectorul de sanatate.

"Ajustarea fiscala va continua. Masurile dificile din domeniul fiscal adoptate in 2010, insotite de continuarea politicilor prudente de cheltuieli, fac ca tintele de deficit fiscal cash, de 4,4% din PIB pentru 2011 si 3% din PIB anul viitor, sa fie accesibile", se arata intr-un comunicat al FMI.

"Imbunatatirea eficientei sectorului public va reduce barierele birocratice din calea eficientei economice si va majora gradul de absorbtie al fondurilor structurale europene, cu scopul de a majora cheltuielile de capital pentru imbunatatirea infrastructurii.

Noul program are ca obiectiv si realizarea de reforme profunde in sectorul de energie si cel de transport, inclusiv privind preturile, sa imbunatateasca legislatia si sa restructureze si privatizeze companiile de stat din cele energie si transporturi. Sprijinul de tip preventiv al Fondului si UE vor reasigura pietele private si vor furniza un fond tampon impotriva posibilelor socuri viitoare", au mai spus reprezentantii Fondului, care au subliniat ca "Masurile fiscale si structurale implementate au avut rezultate. Economia s-a stabilizat si crestere se reia.

Noul acord se concentreaza pe implementarea de reforme structurale si de consolidare fiscala suplimentare, pornind de la realizarile de pâna in prezent, cu scopul de a impulsiona cresterea si de a imbunatati ponderea sectorului privat in economie".
Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "FMI considera ca Romania a facut progrese in colectarea TVA-ului":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
Rentrop ∧ Straton
Club Contabilitate

VIDEO

[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016