Atentie contabili!


Modificari importante privind cotele de TVA!
Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!
 
 
 
 

Control antifrauda in Centrul vechi din Capitala in ziua de Sf. Valentin

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
de Redactia Infotva la 16 Feb. 2015 Exclusiv
Tags: control antifrauda, directia antifrauda, control, emitere a bonului fiscal, bon fiscal

In data de 14 februarie a.c., Centrul Vechi din Bucuresti a fost supus mai multor controale derulate de Directia Generala Antifrauda, fiind scoase la iveala mai multe nereguli care incalca prevederile legislative stabilite in acest domeniu.


Potrivit unui comunicat publicat de ANAF, in seara de sambata, 14 februarie 2015, 220 de inspectori ai Directiei Generale Antifrauda Fiscala au verificat activitatea a 95 localuri si cluburi de noapte din Centrul vechi al Capitalei.

In urma acestor controale, au fost constatate incalcari ale obligatiei legale de emitere a bonului fiscal, cat si comercializarea de bauturi alcoolice spirtoase fara banderole fiscale.

In consecinta, pentru sanctioanarea acestor nereguli constatate, inspectorii antifrauda fiscala au dispus amenzi in valoare totala de 422.300 lei, confiscari de numerar in cuantum de 4.489 lei si suspendarea activitatii comerciale a 13 dintre aceste localuri.

Acelasi comunicat anunta ca in perioada urmatoare, Directia generala Antifrauda Fiscala are in vedere continuarea verificarilor in zonele cu risc fiscal ridicat,

De asemenea, prin intermediul aceluiasi comunicat, Directia Antifrauda Fiscala ii indeamna pe cumparatori sa ceara bon fiscal pentru fiecare bun sau serviciu achizitionat, mentionand ca astfel acestia beneficiaza de siguranta in consum si echitate in tratament fiscal.

Redactia Infotva de Redactia Infotva
Redactia InfoTVA are un colectiv de 3 autori specializati din domeniul fiscal. Zilnic aducem in atentia dvs. tot ce este nou legat de aplicarea regimului TVA, intocmirea corecta a facturilor, depunerea declaratiilor si obligatiile fiscale care le revin angajatorilor. Explicam in mod detaliat modificarile aparute si oferim solutii practice pentru orice dilema generata de noutatile cotidiene!

Sfaturi de la Experti - Intrebari si Raspunsuri




Votati articolul "Control antifrauda in Centrul vechi din Capitala in ziua de Sf. Valentin":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA

Atentie contabili!

Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarcati GRATUIT Raportul Special realizat de specialisti!

Abonati-va la Newsletter-ul InfoTVA.ro si descarcati GRATUIT Raportul Special!
"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA" 
[x]

Atentie contabili!

Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA Modificari importante privind cotele de TVA!

Descarca GRATUIT Raportul Special!

"Cote de TVA aplicabile de la 1 ianuarie 2024. Noutati fiscale si Scutiri de TVA"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016